spot_img

Már nézhető a Dogecoin film előzetese

spot_img

Dokumentumfilm készül a világ talán legismertebb kutyájáról. A Dogecoin jelképévé váló Kabosu személyesen is megjelenik a filmben, a készítők ugyanis Japánba is elutaztak, hogy otthonában kapják lencsevégre az immár 17 éves shibát.

“Atsuko Sato készített egy fényképet a kutyájáról, amit feltöltött az internetre. Két évvel később a fotó virális mémmé vált, amit világszerte több ezer különböző variációban osztottak meg. Ami pedig ezutánt történt, az minden képzeletet felülmúlt.”

A Kabosu-ról készített eredeti fotó, ami később számtalan mém és a Dogecoin jelképévé vált.

“Kabosu egy tenyésztelepen látott napvilágot, ami sajnos csődbe jutott. Kabosu-t és 15 másik kutyát egy állatotthonba vittek, hogy elaltassák őket, de a sors végül úgy hozta, hogy örökbefogadtuk őt.” – mondta el gazdája, aki szintén megszólal a filmben.

“Amikor azt a bizonyos fényképet készítettem, nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Az egyik csoda jött a másik után. Kabosu biztos valamilyen magasabb céllal érkezett a világunkra.”

“Nem hiszem, hogy mindez azért történt, mert a fotóm olyan jó lett volna. Szerintem valami egész másra sikerült rátapintani.”

A film a 38 000 követővel rendelkező ownthedoge és az 58 000 követővel rendelkező PleasrDAO közösségek támogatásával készül. Célja, hogy megmutassa, hogy akár egy egyszerű kutyáról készült fotó is képes lehet emberek millióinak örömet okozni és egy kis jókedvet csempészni a mindennapjaikba.

Bár nehéz lenne a befektetésre ajánlott kriptopénzek közé sorolni, az vitathatatlan, hogy a Dogecoin talán a legerősebb kultúrális beágyazottsággal rendelkező kriptovaluta, és mint ilyen, a jövőben is okozhat még meglepetéseket.

A Dogecoin árfolyama az elmúlt 10 évben 0.0001 centről 75 centig emelkedett.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img