BINANCE - LISTA Megadrop

A LISTA egy likvid staking és decentralizált stabilcoin protokoll

Vegyél részt a LISTA token megadrop kampányban,
a KRIPTOAKADÉMIA segítségével!

BINANCE MEGADROP

A Binance Megadrop egy új tokenindító platform, amely zökkenőmentesen integrálja a Binance Simple Earnt és a Binance Web3-tárcát, újragondolva az airdrop élményt. A Megadrop korai hozzáférést biztosít a felhasználóknak, hogy még azelőtt kiválaszthassák a Web3-projekteket, mielőtt a Binance-en jegyeznék őket.

Miért a LISTA?

A Lista egy decentralizált hitelező, stabilcoin kibocsátó és liquid staking platform. Felhasználói különböző kriptovaluták, például BNB letétbe helyezésével szerezhetnek kamatokat és vehetnek igénybe különböző defi szolgáltatásokat.

Biztonság

A LISTA DAO esetében a biztonság kulcsfontosságú prioritás. Minden termékük piacvezető audit cégek vizsgálatainak vetették alá.

Jövedelmező
hozamlehetőségek

lisUSD és slisBNB tokenek letétbe helyezésével vonzó hozamlehetőségeket kínál a BNB láncon, különböző vonzó, ugyanakkor fenntartható hozamlehetőségek felszabadítása érdekében a BNB-láncban.

Alacsony költségek

lisUSD-t kölcsönzési lehetőség, megfizethető áron, többféle fedezet ellenében, alacsony vagy akár díjmentes díjakkal.

A MEGADROP periódus vége:
2024. június 20.

Block title

András segít!

Részvétel

A Binance által elindított Megadrop program keretein belül a teljes Lista token mennyiség 10%-át fogják kiosztani. Az ebben való részvételhez BNB tokenek letétbe helyezésére és web3 feladatok teljesítésére van szükség.

A BNB letétek elhelyezésére ezen az oldalon van lehetőség. A felhasználók 30, 60, 90 és 120 napos stakelési időszakok közül választhatnak. Minél tovább helyezik letétbe a tokenjeiket, annál több pontot szerezhetnek, amit a tőzsde június 20-án Lista tokenre fog átváltani. A letétben tartott BNB egyébként nem csak a Lista, hanem a közben futó és újonnan induló Launchpoolokban való részvételre is jogot biztosíthat.

A web3 feladatok teljesítéséhez a tőzsde mobilos alkalmazását kell megnyitni és ráklikkelni a Megadrop szekció alatt található Liquid Staking with ListaDao opcióra.

Miért a BINANCE?

A Binance a világ egyik legnépszerűbb kriptopénz kereskedési platformja, amely számos funkciót és előnyt kínál a felhasználók számára. Íme néhány ok, amiért a Binance kiemelkedik más kriptotőzsdék közül:

 • A kriptovaluták széles választéka:
  A Binance több mint 500 kriptovalutát támogat, így az egyik legnagyobb tőzsde a piacon. Ennek köszöhetően a felhasználók a digitális eszközök széles skálájához férhetnek hozzá a platformon.
 • Magas likviditás:
  A Binance magas kereskedési volumennel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyen és gyorsan lehet kriptovalutákat vásárolni és eladni, mégpedig versenyképes árakon.
 • Alacsony díjak:
  A Binance az iparág egyik legalacsonyabb díjait számítja fel. A kereskedési díjak (fee) mindössze 0,1%-ot tesznek ki. Emellett a Binance kedvezményeket kínál azoknak a felhasználóknak, akik a Binance Coin (BNB) nevű natív token-jét tartják, ami tovább csökkenti a díjakat.
 • Biztonság:
  A Binance nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, fejlett biztonsági intézkedésekkel védi a felhasználók pénzeszközeit. Ez magában foglalja a kétfaktoros hitelesítést, az adathalászat elleni intézkedéseket és a kriptó eszközök biztonságos tárolásást is.
 • Felhasználóbarát felület:
  A Binance az egyik legjobb felhasználóbarát felülettel rendelkezik a piacon, amely még a kezdők számára is könnyen elsajátítható. A platform a tapasztaltabb felhasználók számára is kínál fejlett kereskedési funkciókat, így mindenki számára átfogó kereskedési élményt nyújt.

53

elindított
launchpool

200M

farmolt token

6+

év iparági tapasztalat