Home Blog A Kiskapu

A Kiskapu

0
A Kiskapu

Szeretném megosztani az ezzel a cikkel: https://kriptoakademia.com/2018/12/08/ha-egy-buli-beindul-napi-mikron-limit-a-kripto-akademian   kapcsolatos tapasztalataimat, hátha hozzájárulhatok a mikron kiskapuinak bezárásához.  Mi elött hozzá látnék, szeretném hangsúlyozni, hogy rosszindulatnak nyoma sincs bennem. Pusztán kiváncsiságból, kihívásból, kedvtelésből, szórakozásból csináltam. És senkit nem állt szándékomban meg károsítani, mint ahogy ez lentebb olvasható lesz. Senkinek nem ajánlom ezt a “módszert” Mikron szerzéshez. Annak sokkal gyorsabb, és egyszerűbb modja: https://mikron.io/

Először jöjjenek a számok.

A Kripto Akademia-n jelenleg durván 1600 cikk van. Minden cikket 1 felhasználóval csak 1x értékelhetsz, és oszthatsz meg. A facebook 8 percenként 11 megosztást engedélyez megerősítés nélkül.  Ez azt jelenti, hogy egy lapot ami 10 cikkből áll, 8 perc alatt végig lehet zongorázni ami (10 megosztás+ 10 like = 10 x 1 + 10 x 0,5 ) 15 mikronhoz juttatja a felhasználót. Volt olyan napom, hogy több mint 300 mikront kitermeltem. (Nem mondom, hogy nem folyt ki a szemem.) Ezt 1 profillal értem el. 2 vagy 3 facebook profillal lényegesen hatékonyabban lehetett volna dolgozni. De akkor nem lett volna időm a cikkek elolvasására. Összesen ezzel nagyjából 2500 Mikronhoz jutottam.

Azt hiszem magamra ismertem a cikkben említett felhasználó alatt. Szisztematikusan elindultam az első cikktől, és a novemberig irtódottakig minden cikket értékeltem, és megosztottam. Az első pár lapon valóban a mikron szerzés volt ezzel a fő célom. Annyit összegyűjtsek, hogy majd később egy node –ot futtathassak.  Aztán nem bírtam ki, a címek felcsigáztak, és el is olvasgattam a cikkek elég nagy részét. Egy részét még regisztrálásom elött, egy részét pedig az értékelés, megosztás közben.  Igen ez rengeteg sok idő volt. De azt kell, hogy mondjam nem bántam meg. Rengeteg új információhoz jutottam ezáltal a visszamenő cikkekből is. És nagyon sok dologgal kapcsolatban összeállt a kép. Igazából mindenkinek javasolnám, hogy egy-két, év eleji, vagy tavalyi árfolyam találgató cikket olvasson el. Így utólag látva az eredményeket meghökkentő. És talán a következő bull run-ra hasznos következtetéseket nyerhetünk. Józanabbak maradhatunk egy-két hír láttán majd. Hálás vagyok a Mikron-nak, mert ő motivált engem ennek a rengeteg anyagnak az átnézésére. Persze gondolkodtam rajta, hogy talán etikátlan, amit csinálok. És itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy Mikron szerzés céljából, hozzászolással még csak véletlenűl sem szemeteltem a Kripto Akadémia oldalát. Mégis úgy éreztem egy közösség, jószándékú kezdeményezés kiskapuját használom ki. Még ha nem is feltétlen a nyerészkedés a célom, hisz a rendszer fenttartására szántam az adott egyenleget. Ugyan akkor nem éreztem azt sem, hogy ezt nem szabadna, valaki tiltja, vagy bármilyen szabályt (nem etikai szabályt) megszegek. És mivel, hogy egyszer ezt a kiskaput valaki úgy is kihasználja, legyek én az, aki nem rosszindulatból teszi. Ezért hát folytattam, s lelkiismeretem nyugtatására a Brave böngészős BAT tokenjeim adományozását úgy próbáltam állítani, hogy a Kriptó Akadémia kapja a legtöbbet. Mint fentebb írtam durván 2500 Mikront szereztem így, amikor is jött a hír, hogy 1000 vagy 25 000 Mikron kell a node futtatásához. Innentől kezdve számomra értelmét vesztette a dolog, hisz 25 000 mikront nem tudok a Kripto Akadémiáról kinyerni. Így abba is hagytam a Mikron manuális kibányászását.

Természetesen rengeteg időt vett ez az egész igénybe, és közben sokat gondolkoztam rajta hogyan lehetne ezt a kiskaput bezárni. Én arra jutottam, hogy lényegesen megnehezítené, ha nem teljesen ellehetetlenítené a helyzetem, hogyha a cikkek nem időrendi sorba, hanem randomizáltan jönnének. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy semmi rossz szándék, vagy más megkárosítására való hajlam nem volt bennem. Olyannyira nem, hogyha bárki úgy érzi akkor visszautalom neki az ezzel szerzett Mikronjaim.

Azért szerettem volna ezt megosztani,hogy lássátok továbbra sincsenek rossz indulatú forumtársak itt közöttünk, és úgy éreztem, hogy lehetek öszinte ebben a remek közösségben.

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal