Bitmex CEO: $10,000 még idén

Megosztom

Arthur Hayes, a legnagyobb likviditást biztosító kriptotőzsde alapítója hírhedt a predikcióiról. Példaként, Ő volt az első aki $100 alatti predikcióval állt elő az Ethereum kapcsán mikor az árfolyam $300 dollár körül ingázott.

Így is lett.

Az utóbbi Bitmex által kibocsátott hírlevélben azt olvashattuk, hogy ismét egy predikcióval állt elő, még pedig, hogy még idén megütheti a bitcoin a 10,000 dolárros árfolyamot. Arthur szerint a piaci fellendülés az év utolsó negyedében várható de hozzátette, hogy a 2019-es árfolyamingazodás intenzív lesz. Ez magyarosítva annyit jelent, hogy a bitmex-et használó felhasználók jobb ha felkötik a gatyájukat.

A hírlevélben további vicces mondatok is születtek. Idézem:

“A kripto befektetők portfoliójuk helyreállítása még odébb van és a szerencsétlenebb egyedeknek még tovább kell sz*pniuk a melóhelyen, hogy vissza szálljanak a játékba.”

“Ne ess kétségbe hiszen az XRP értéke még mindig nem nulla és korunk új vallása, a tron, párosítva Pápa CZ-vel arra enged következtetni, hogy még mindig vannak olyanok akik mosollyal az arcukon esznek a shitcoinokat.”

Ezekkel a sorokkal zárom ezt a blogot. Egy biztos, még pedig hogy én nem fogadok Arthur ellen, ha azt mondja, hogy 10k akkor 10k.

 

 

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel