Elveszett pénzek

Megosztom

A mi kis akadémiás köreinkben, de talán az egész világ összes kriptovalutával megfertőzött embere felteszi gyakran a kérdést, hogy vajon mit hoz számunkra a jövő, de kisebb időtávot figyelembe véve legalább a 2019-es év. Sokunkban elevenen él a remény a piac valódi megtisztulásával kapcsolatban. A fórumon a legtöbben (magamat is beleértve) úgy gondoljuk, hogy vége a csalások, a kiszipolyozott befektetések idejének, leáldozott a hamis ICO-k ideje. Bízunk abban, hogy eltűnik a sallang, a kosz, kilépünk a fertőből és tippelgetjük, vajon mely kriptok nyújtanak valódi megoldásokat, melyek képviselnek értéket, melyek tudnak fizetőeszközzé válni?

Az elmúlt év zuhanása, és az ezzel párhuzamosan jelentkező finanszírozási, önfenntartási problémák is a felszínre kerültek. Nem beszélve a komoly bizalomvesztésről, és a projektekbe vetett hitt erős hanyatlásáról.

A napokban véletlenül bukkantam az alábbi cikkre, melynek hitelességét nem vizsgáltam, de hivatkozva  a Coinmarketcap-re ellenőrizhető a valóságtartalom. Az érdekes olvasmány az alábbi linken tekinthatő meg:

https://sg.hu/cikkek/it-tech/134688/mar-tobb-mint-ezer-halott-kriptovaluta-van

A cikk által leírtaknak szerintem nagyon sokan örülünk, sőt vártuk, várjuk ezt…

 

 

 

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel