Ezért gondolom, hogy elérte a Bitcoin a ciklusa alját

Megosztom

Ebben a kis monológban összefoglalom, hogy miért hiszem, hogy itt vagyunk az aljon.

!Tartsd észben, hogy ez a monológ abszolút invalid ha újabb low-t talál a btc!

Sok tényezőt vizsgáltam, hogy megállapítsam állításom és a következőkre jutottam:
a seller-ek elfáradtak: azt vettem észre, hogy aki el akart adni az már eladott (különben az eladási volumen nőne)
egy kapituláció biztos, hogy megtörtént 6k-ról (?ez volt a tényleges kapituláció, vagy lesz még egy?)
a szentimentalitás közönbös, senki nem vágja, hogy mi a helyzet
az altcoinok sorra pumpolnak – a likviditás (=volumen) még mindig hangyafasz méretű. nem nő, nem csökken. ilyenkor történik az akkumuláció.
TA szerint egy halom jel arra utal, hogy esünk még egyet és teszteljük az előző low-t (~$3150)
:point_up_2::skin-tone-3: ez lenne a végső kapituláció?
fundamentum alapján még soha nem volt ilyen szervezett és felépített a kripto légkör, folyamatosan épül az infrastruktúra szóval ez azt jelenti, hogy a bikák jelen vannak
– ez még a szentimentalitáshoz: sorra látom, hogy a twitteren az emberek nagyrésze még mindig a short gombot akarja megnyomni ahelyett, hogy a korrekció utáni zöld gombot nyomná meg. Ezeknek a rekt lesz.
– 
a Technikai analízis abszolút arra serkent, hogy bearish legyek. Folytonos lower highokat produkál a bitcoin és minden kitörést megsemmisít egy erős visszahúzódás (lásd alább). TA(technikai analízis) szerint én is arra hajlok, hogy lesz még egy zakó de nem látom ezt a zakót lejjebb esni az előző aljnál (~$3150).
– még egy indok, hogy közel járunk a fenékhez, hogy a CBOE határidős szerződések tegnap jártak le ami komoly volatilitást szokott előidézni és láss csodát, semmi nem történt.

Konklúzió: Úgy vélem, hogy ezen a 3150-3600 dolláros szinten állapodott meg a piac. A medvék már kiélték magukat, a bikák még nem tudják, hogy eljött az Ő idejük. Megjegyezném azonban, hogy hisztorikusan visszanézve a chartokat a bikáknak sokkal több idő kellett, hogy realizálják, hogy eljött az Ő idejük, mint a medvéknek akik egyből megragadják az alkalmat profitszerzés gyanánt. Abszolút nem tartom kizártnak, hogy a TA-nak eleget téve csináljunk egy double bottom-ot a heti 200-as ma-nál ami 3150-3200-nál helyezkedik és onnan kerekedjünk feljebb. Simán benne van a pakliban, de ha hosszútávon vagy itt, márpedig megismerve titeket úgy tűntök, hogy még egy darabig el kell viseljük egymást én azt hiszem, hogy a jelenlegi árak kurva jó beugrók.

Kérlek ne vegyétek a soraimat készpénznek de tényleg nehezemre esik elképzelni, hogy innen még a 2000-2500 dolláros szintre esünk, abszúrd.

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel