Home Blog Ingyen kripto böngészés közben!

Ingyen kripto böngészés közben!

0
Ingyen kripto böngészés közben!

A Bittube nevű kriptopénz tavaly év végén jött ki google chrome bővítményével, amellyel a kellemeset a hasznossal tudjuk összekötni, hiszen amellett, hogy egy reklámblokkolóval vértezhetjük fel böngészőnket, még TUBE kriptopénzt is kapunk a használatáért, amelyet a brave BAT-jával ellentétben ki is kérhetünk magunknak. Bármilyen honlapon is szörfözünk, plussz erőforrás igénybevétele nélkül termelődik a TUBE tárcánkban.

 Regisztrálni itt lehet. Az alábbi 3 dologra van szükség a használathoz: google chrome vagy brave böngésző, email cím és telefonszám, de utóbbi talán elhagyható. (Telepítés után a kriptotárca automatikusan legenerálódik.)

A szolgáltatást 1 hétig teszteltem, a böngészés első 2 órájában adja a legtöbb jutalmat, az elszámolás pedig másnap történik. Átlagos felhasználás mellett 3 TUBE termelődik naponta, a semmiért nem is rossz díjazás, főleg ha egyszer csak az ATH harmadára visszamegy a coin árfolyama.

Az alkalmazás a chrome címsora mellett bármikor kikapcsolható, ha pl a kriptoakadémiát nem szeretnénk reklámtalanítani. De a bevételből ők is részesülhetnek amennyiban aktiválják a BAT-hoz hasonlóan a webmester szolgáltatást:)  Én a magam részéről csak a legidegesítőbb felugró ablakokat tiltom le, szóval van lehetőség a testreszabásra.

A megszerzett kriptó fiatosítása a megbízható bittrex tőzsdén lehetséges. Sok kicsi sokra megy!

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal