Home Blog Lövöldözz mobillal tokenre!

Lövöldözz mobillal tokenre!

0
Lövöldözz mobillal tokenre!

Ahogy töltögetem fel a weboldalamra az airdropokat, néha napján beleakadok egy – egy olyan appba, amit aztán fent hagyok a telefonomon és egyszer-egyszer, egy cigi plusz kávé kombó közben nyomogatok. Az egyik ilyet mutatnám most be nektek.

Valószínű sokan emlékeztek még a híres/hírhedt PokemonGO nevezetű játékra, ahol az utcákat járva szörnyecskékre kellett vadászni és begyűjteni őket úgy, hogy a delikvens ráirányítja a mobiltelefonja kameráját és közben marhára figyel arra, hogy lehetőleg ne üsse el őt egy épp arra járó busz, ami csak megzavarja szegényt a pokemon gyűjtögetés közben. Az IZX nevezetű találmány ugyanezt az elvet követi. Különféle tokeneket lehet vele a világ minden táján gyűjtögetni.

 

Ahogy a fenti képen is látszik Magyarország területén – egy két nagyobb városban – is találhatóak tokenek.

A dolog pikantériáját az adja, hogy nem csak a saját IZX nevezetű tokenjüket lehet begyűjteni vele, hanem egyéb projektekét is. Amióta fent van az applikáció a telefonomon kb 5-6 fajtát láttam csak itt Budapest környékén. Ahogy a weboldalukon is olvasható, egy ICO előtt/alatt álló projekt népszerűsítésére is megfelelő lehet, ha a vállalkozás megkeresi őket, beraknak a térképre pár ezer tokent, had lövöldözzön rájuk a felhasználó, hátha utánanéz annak, hogy amit begyűjtött az micsoda, mennyiért adhatja el, vagy mit tud. Esetleg vásárol belőle.

Ami magát a működést illeti a begyűjtés maga gyors, de a térkép kicsit lassú, várni kell a nagyítás-kicsinyítés után, hogy befrissítse a pénzek állapotát.

Az app elérhető Androidra és iOS-re is. A weboldalukat itt találjátok: https://izx.io/

Ha valaki kipróbálná annak jó gyűjtögetés 🙂

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal