Home Blog Másodpercenként új blokk? De miért?

Másodpercenként új blokk? De miért?

0
Másodpercenként új blokk? De miért?

Nem merem álomra hunyni szemem, Anya! Mi lesz, ha a blokkok csak úgy elszaladnak mellettem, és én semmire sem vittem az életben.

Kisfiam, a blokk nem vár, de aludni muszáj!

Ez a beszélgetés bármikor elhangozhat bármelyik párhuzamos világban, de ha most és itt körbenézünk, akkor nekünk egyenlőre az egy másodperces móka jut, ami egyébként elég menő.

 

TERA, és nem TERRA

Nem a TRC-ről írok most, hanem a TER-ről. Ez a cucc 2018.07.01-én indult szolid keretek közt, mivel a bányászás csak a 2.000.000-ik blokktól indult. Ennek ellenére biztos voltak páran, akik remegő ajkakkal számoltak visszafele. Valahol őket is meg lehet érteni, mivel a TERA coin algoja sha3 + meshhash (ASIC-ellenes) és a blokk jutalom 1-20 TERA között van. Ráadásul van “adviser” program, ami azt jelenti, hogy be lehet állítani adviser-t, ami win-win szitut hoz létre, mivel nemcsak az adviser, de a frissen csatlakozott tag is bónuszt kap a kibányászott blokk jutalmakra. Adviser bárki lehet, akinek a fiókja idősebb 1.000.000 blokknál. Az én adviser ID-m 507 – ha használod, megköszönöm!

 

Milyen gép kell hozzá?

Bármilyen jó, ez CPU-s coin. Ami fontos, hogy legyen kinyitva a routeren a 30000-es port. Mondják még azt is, hogy legyen fix IP-je az embernek, de az igazából kényelmi dolog. Ha nincs, akkor néha rá kell nézni, ezt a “Net Connect” alatt lehet állítani. Az IP címünket egyszerűen megtudhatjuk, csak be kell írni a Google-be, hogy “what is my ip address”, és frankón kiírja. VPS-en is lehet bányászni, én Ubuntu 16.04 LTS-en használom.

 

Honnan lehet letölteni?

A forrást GitHub-ról lehet letölteni: https://github.com/terafoundation/wallet Tudom, hogy ez egy kicsit hardcore-nak tűnhet, de páran pont emiatt tudnak előnyt kovácsolni. Ezt a kacifántos szitut meg fogják oldani, de jelenleg a hálózatot és a stabilitást csapatják. Szinte minden nap van új release, ami auto-update-el. A legnagyobb TERA közösség a discord-on van: https://discord.gg/CvwrbeG

 

Akkor mostmár aludhatok, Anya?

Őrzöm a blokkláncodat kisfiam, aludj csak nyugodtan!

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal