SingularityNET (AGI) partnerkapcsolat a PING AN társasággal

Megosztom

A Ping An biztosító a világ legnagyobb és legértékesebb biztosítója, mely 217 milliárd dollárt könyvelt el tavaly január óta. A társaság a világ egyik legnagyobb befektetési és vagyonkezelő társasága, amelynek összértéke jelenleg 958,5 milliárd USD. A SingularitiyNET pedig egy feltörekvő de még kevésbé ismert mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalat melynek a kriptopénze az AGI névre hallgat.

Természetesen a mesterséges intelligencia terén érdekelt a két fél a partnerkapcsolatot illetőleg.

“A Ping An skálája jelentős lehetőségeket kínál az AI (mesterséges intelligencia) alkalmazások előnyeinek bemutatására. Jelenleg is tárgyalások folynak a SingularityNET infrastruktúra integrálása kapcsán. Általánosságban elmondható, hogy a sikeres AI alkalmazások legalábbb négy összetevőt igényelnek – az AI algoritmusokat, az adatokat, a számítógép teljesítményét és a problémás tartomány emberi megértését. A SingularityNET és a Ping An között mind a négy tényező ki van merítve, így biztos vagyok benne, hogy nagyszerű dolgok fognak születni a partnerkapcsolat keretein belül – mondta  Dr. Ben Goertzel, az AGI alapítója.”

Ha hosszútávú befektetést keresel és felkeltette az érdeklődésedet az AGI akkor az 1200 sat-os támasz szintet merném ajánlani beszállóra.

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel