Tippeld meg mennyi lesz a Bitcoin árfolyama 2018.12.31-én 24:00 órakor!

Megosztom

Győrfi András barátunk, és szerkesztő 2018. november 21-én kérdést szegezett a Kripto Akadémia közösségéhez, hogy tippeljük meg a Bitcoin várható árfolyamát durván 1 napos távlatban. Rögzítette azt is, hogy a referenciaérték a másnap reggel 8 órai “Tőzsdenyitási” árfolyam lesz.

Tippeltünk jó páran, de a KA tagok létszámát tekintve alacsony volt részvétel, és a tippelgetési kedv. Durván három hét elteltével, ma december 12-én Zenergy tagtársunk felelevenítve a témát, és véve a fáradtságot kicsit ki is elemezte, átlagolta az akkori részvételi szintet, és meghatározta a Delta értéket, vagyis azt az árfolyamot amire a voksolók átlagosan vártak. Elemzéséből kiderült, hogy igen közel jártunk az akkori 4542,86 USD-s értékhez. Csupán fél százalék alatti eltéréssel tudták megsaccolni a kis közösségünk résztvevői, a kevesebb, mint 100 fő, avagy fórumtag a másnapi 4530,09 USD-s árfolyamot.

Most arra buzdítanék mindenkit, hogy próbáljon meg kicsit hosszabb időintervallumban gondolkodni, és tippelni arra, hogy mennyi lesz a BTC árfolyama pontosan a 2018-2019-es évek fordulójának pillanatában.

Egyeztetések és vélemények alapján, a tippadás végső határidejét fixáltuk a 2019.12.19. 24:00 órával, tehát még van több, mint 2 napunk. A figyelt, és meghatározott időpont 2018.12.31-e 23:00 CET-t lesz. A referenciaértéket pedig a Finance.Yahoo/BTCUSD oldalon szereplő árfolyam fogja adni. A Yahoo a Crypto Compare adatait és a Greenwichi középidőt (GMT) használja. A GMT és CET eltolódásból adódó mínusz egy óra az oka a 23:00 órás időpontnak.

A nyertes jutalma 100 Mikron.

Megjegyzés: Bárki, aki tippel, ne a fél, vagy egy Mikronért tegye, hanem a buli kedvéért, de ennek elbírálását és jóváhagyását is inkább egy illetékesre bíznám!

A kiértékelést közösen fogom végezni Zenergy tagtársunkkal, és tájékoztatva lesztek az eredményről, az átlagokról január első napjaiban, mikor még javában a másnaposság lesz az úr…

Viel Glück!

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel