CoinCash
Összpontszám: 9.0 / 10

Regisztrálj az CoinCash oldalán a gombra kattintva: Regisztráció
Szerkesztőség értékelése
9.0 / 10
Felhasználók értékelése
8.69 / 10 (13 szavazat)
Támogatott fiat pénzek
EURUSDHUF
Szolgáltatások
Kétlépcsős azonosításBrókerMagyar ügyfélszolgálatCashPrivát kulcs saját kontroll
Működést szabályozó országok:
Anglia, Magyarország

A CoinCash.eu egy magyar kriptopénz bróker mely 2017 második felében indult. Könnyen használható, letisztult felhasználói felület várja az érdeklődőket. A tulajdonosok leinformálhatóak, megbízható cégről van szó, még nem érkezett panasz a vállalkozásra. Nagy előnyük a magyar nyelvű felhasználói felület, melyhez természetesen szintén magyar nyelvű ügyfélszolgálat is tartozik. Az oldalukon rendelkezésre áll egy chat felület is, közvetlenül kérdezhetünk a munkatársaiktól.

A kriptopénz vásárlás folyamata a CoinCash.eu oldalán. A fiat pénzünket banki utalással juttatjuk el a szolgáltatáshoz, ha megérkezett, akkor küldik számunkra a kiválasztott kriptopénzből a megfelelő mennyiséget.

Euró, Angol font és USA dollár, illetve forint ellenében vásárolhatunk magunknak bitcoint, egyéb kriptopénzeket egyaránt az oldalon. A cég bitcoin automatákat is üzemeltet, egyelőre csak Budapesten, a Király utcában lévő ZING Burger étteremben, emellett hamarosan üzembe áll egy automata a cégnek otthont adó épületben, a Váci út 99-ben, a Balance Loft irodaházban.

Az automatáik a General Byte-tól származnak, egyszerű kezelőfelülettel, megbízható működéssel várják az érdeklődőket. Az automaták célja a készpénzes kriptopénz vásárlás illetve eladás. Az automaták jelenleg bitcoin-t, ethereumot illetve litecoin-t kínálnak az érdeklődőknek. Maga a Coincash.eu felülete is kínál hamarosan néhány kattintással altcoin vásárlást, jelenleg még a chat-en vagy az ügyfélszolgálaton kereszül kell felvenni a céggel a kapcsolatot ahhoz, hogy valamilyen altcoin-t vásároljunk.

Az alábbi altcoinokhoz juthatunk hozzá segítségükkel:

 • ETH (Ether)
 • LTC (Litecoin)
 • BCH (Bitcoin Cash)
 • XRP (Ripple)
 • DASH (Dash)
 • ETC (Ethereum Classic)
 • EOS (EOS)
 • ZEC (ZCash)
 • XMR (Monero)
 • ICN (Iconomin)
 • MLN (Melon)

Mindezek mellett az irodájukban lehetőség van személyesen is kriptopénzt vásárolni, minimum kétszázezer, maximum hárommillió forint ellenében, 5% jutalékkal dolgoznak. A jutalékok tekintetében fontos törekvésük az, hogy a legkedvezőbb százalékokkal dolgozzanak, az oldalukon jelenleg 3-3.5% az érték. Az ATM-ek szintén 5% jutalékkal üzemelnek. Az ATM-ek kapcsán fontos tudni, hogy egy tranzakcióval maximum másfél millió forintot vehetünk fel.

A CoinCash autentikációs követelményei:

150 000 forint alatti vásárlás esetén név és email cím szükséges. Egészen 450 000 forint értékű vásárlásig elegendő, ha az alapadatokon túl a telefonszámunkat, címünket is megadjuk. A KYC (Know Your Customer) következő szintje 900 000 forinttól szükséges, ekkor már fotót kell küldenünk a lakcímkártyánkról. A korlátlan vásárlási lehetőséghez a személyi igazolványunk mindkét oldaláról fotót kell küldenünk, a lakcímkártyánkról  készült  fotóval együtt.

A Facebookon is aktív közösségépítést végeznek, ezen a felületen is elérhetőek, illetve a kriptopénzekkel foglalkozó csoportokban is igyekeznek folyamatosan jelen lenni és segíteni az érdeklődőket. A Coincash munkatársaival interjút készítettünk, sok izgalmas piaci információval szolgáltak minden érdeklődőnek:

Regisztrálj az CoinCash oldalán a gombra kattintva: Regisztráció
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel