CoinCash
Összpontszám: 9.0 / 10

Regisztrálj az CoinCash oldalán a gombra kattintva: Regisztráció
Szerkesztőség értékelése
9.0 / 10
Felhasználók értékelése
8.18 / 10 (14 szavazat)
Támogatott fiat pénzek
EURUSDHUF
Szolgáltatások
Kétlépcsős azonosításBrókerMagyar ügyfélszolgálatCashPrivát kulcs saját kontroll
Hivatalos oldal:
Működést szabályozó országok:
Anglia, Magyarország

A CoinCash.eu egy magyar kriptopénz bróker mely 2017 második felében indult. Könnyen használható, letisztult felhasználói felület várja az érdeklődőket. A tulajdonosok leinformálhatóak, megbízható cégről van szó, még nem érkezett panasz a vállalkozásra. Nagy előnyük a magyar nyelvű felhasználói felület, melyhez természetesen szintén magyar nyelvű ügyfélszolgálat is tartozik. Az oldalukon rendelkezésre áll egy chat felület is, közvetlenül kérdezhetünk a munkatársaiktól.

A kriptopénz vásárlás folyamata a CoinCash.eu oldalán. A fiat pénzünket banki utalással juttatjuk el a szolgáltatáshoz, ha megérkezett, akkor küldik számunkra a kiválasztott kriptopénzből a megfelelő mennyiséget.

Euró, Angol font és USA dollár, illetve forint ellenében vásárolhatunk magunknak bitcoint, egyéb kriptopénzeket egyaránt az oldalon. A cég bitcoin automatákat is üzemeltet, egyelőre csak Budapesten, a Király utcában lévő ZING Burger étteremben, emellett hamarosan üzembe áll egy automata a cégnek otthont adó épületben, a Váci út 99-ben, a Balance Loft irodaházban.

Az automatáik a General Byte-tól származnak, egyszerű kezelőfelülettel, megbízható működéssel várják az érdeklődőket. Az automaták célja a készpénzes kriptopénz vásárlás illetve eladás. Az automaták jelenleg bitcoin-t, ethereumot illetve litecoin-t kínálnak az érdeklődőknek. Maga a Coincash.eu felülete is kínál hamarosan néhány kattintással altcoin vásárlást, jelenleg még a chat-en vagy az ügyfélszolgálaton kereszül kell felvenni a céggel a kapcsolatot ahhoz, hogy valamilyen altcoin-t vásároljunk.

Az alábbi altcoinokhoz juthatunk hozzá segítségükkel:

 • ETH (Ether)
 • LTC (Litecoin)
 • BCH (Bitcoin Cash)
 • XRP (Ripple)
 • DASH (Dash)
 • ETC (Ethereum Classic)
 • EOS (EOS)
 • ZEC (ZCash)
 • XMR (Monero)
 • ICN (Iconomin)
 • MLN (Melon)

Mindezek mellett az irodájukban lehetőség van személyesen is kriptopénzt vásárolni, minimum kétszázezer, maximum hárommillió forint ellenében, 5% jutalékkal dolgoznak. A jutalékok tekintetében fontos törekvésük az, hogy a legkedvezőbb százalékokkal dolgozzanak, az oldalukon jelenleg 3-3.5% az érték. Az ATM-ek szintén 5% jutalékkal üzemelnek. Az ATM-ek kapcsán fontos tudni, hogy egy tranzakcióval maximum másfél millió forintot vehetünk fel.

A CoinCash autentikációs követelményei:

150 000 forint alatti vásárlás esetén név és email cím szükséges. Egészen 450 000 forint értékű vásárlásig elegendő, ha az alapadatokon túl a telefonszámunkat, címünket is megadjuk. A KYC (Know Your Customer) következő szintje 900 000 forinttól szükséges, ekkor már fotót kell küldenünk a lakcímkártyánkról. A korlátlan vásárlási lehetőséghez a személyi igazolványunk mindkét oldaláról fotót kell küldenünk, a lakcímkártyánkról  készült  fotóval együtt.

A Facebookon is aktív közösségépítést végeznek, ezen a felületen is elérhetőek, illetve a kriptopénzekkel foglalkozó csoportokban is igyekeznek folyamatosan jelen lenni és segíteni az érdeklődőket. A Coincash munkatársaival interjút készítettünk, sok izgalmas piaci információval szolgáltak minden érdeklődőnek:

 • 9/10
  Szerkesztőség értékelése - 9/10
 • 10/10
  Ügyfélszolgálat - 10/10
 • 8/10
  Jutalékok - 8/10
 • 9/10
  Be és kifizetés sebessége - 9/10
 • 9/10
  Biztonság - 9/10
9/10

Összegzés

Magyar nyelvű, könnyen használható felület. Azoknak ajánljuk, akik forint ellenében szeretnének kriptopénzeket vásárolni. Előnye más, nemzetközi felületekkel szemben az, hogy forint ellenében is vásárolhatunk, természetesen emellett dollár, euró ellenében is.

Sending
User Review
8.18/10 (14 szavazat)
Regisztrálj az CoinCash oldalán a gombra kattintva: Regisztráció
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel