Profitálj szakértő kereskedőink tippjeiből

Mi adjuk a tippeket

 • Legyél Te a legfelkészültebb, ha legközelebb a Bitcoin befektetés kerül szóba a társaságban.
 • Mozogj hideg fejjel és magabiztosan a kriptopénz tőzsdéken.
 • Utalj ki a bankszámládra minden hónapban egy kis extra bevételt.

A grafikonok figyelése az életünk, minden piaci mozzanatot követünk, minden trendet ismerünk. Tarts velünk!

Ne kereskedj megérzésből és ne kereskedj találomra

Az elmúlt három évben rengeteg kezdő kereskedővel beszélgettünk. Megérzésből kereskedtek. Néha belefutottak egy-egy “tuti altcoin tippbe”, amit valamelyik YouTube vagy Facebook guru adott nekik. Ha véletlenül nyertek is, a következő tradekkel elvesztették minden profitjukat. Rosszkor szálltak ki. Rosszkor szálltak be. Teljesen félreértették a mozgásokat.

Te is ehhez hasonlóan kereskedtél eddig? Frusztrál, hogy nem tudsz nyereséget felmutatni?

Többé ne stresszeld magad a rossz kereskedéseid miatt

Mi is voltunk kezdők, jól ismerjük az érzést, amikor túl sokat veszítesz. Amikor tudod, hogy nem kellett volna annyi pénzt kockáztatni azon az egy traden. Amikor tudod, hogy előbb kellett volna kiszállni, de nem tetted, mert túl kapzsi voltál.

Velünk együtt magad mögött hagyhatod a frusztrációt, az önhibáztatást, a folyamatos kétségeket és a vesztő szériákat. Ha velünk tartasz, nyereséges kereskedőt csinálunk belőled.

Már akkor kriptopénzekkel kereskedtünk, amikor még senki nem hallott azokról.

A Kereskedési Tippekben olyan kereskedők legjobb tippjeit kapod, akik évek óta nyakig benne vannak a kriptopénz kereskedésben. Ők már végig járták azt az utat, aminek te még az elején vagy. Voltak nyereségesek már medvepiacon és bikapiacon is. Ott voltak a legnagyobb eufória idején és a legpesszimistább piaci hangulatban is.

A Kereskedési Tippek olyan kereskedőket és olyan kriptopénzek iránt érdeklődő közösséget tömörít, amilyet Magyarországon máshol nem találsz.

7 szakértő kereskedő minden tapasztalata

A Kereskedési Tippek keretében 7 olyan kereskedő tippjeihez férhetsz hozzá, akiknek több éves tapasztalatuk van a kriptopénzes piacokon. Van olyan kereskedőnk is, aki a kriptopénz kereskedés előtt évtizedekig a hagyományos piacokon mozgott. Mindegyik kereskedő külön-külön szobában vezeti a tippjeit, ahonnan lemásolhatod azok adatait.

A Discord-on vagyunk

A Discord egy népszerű chatprogram, ahol mi is fenntartunk egy szervert. Itt, a Kripto Akadémia Discord szerverén gyülekezik az ország legnagyobb kriptopénzes közössége. A szerveren zajló beszélgetések túlnyomó része ingyen is hozzáférhető, de a kereskedési tippekbe csak az előfizetőink nyernek bepillantást.

Ezt kapod tőlünk:

Kereskedőink megadják számodra, hogy milyen kereskedési páron nyiss egy trade-et. Leírják a belépő árfolyamot, hogy hová tedd a stop-loss-t és hová tedd a take profit ajánlatokat.

Egy átlagos tipp így néz ki: felül a kereskedési pár. “Buy” az árfolyam, ami körül érdemes vásárolni, “SL” a stop-loss, vagyis a veszteséget minimalizáló ajánlat szintje. A “TP” a take profitot jelöli, vagyis azt a szintet, ahová az árfolyamot várja az adott kereskedő.

Ezen felül:

 • Rendszeres skalpoló (rövidtávú) események
 • Kriptopiaci elemzések
 • Streamek és voice chat események a kereskedőkkel
 • Oktatóanyagok
 • VIP chatszobák

Nem problémázunk, ha nem jön be

Akkor is érdemes kipróbálni a Kereskedési Tippeket, ha nem vagy biztos a dolgodban. Ha 10 napon belül jelzed nekünk, hogy mégsem jött be a szolgáltatás, kérdés nélkül visszafizetjük az előfizetési díjadat.

1 hónap
49.99
~20 100 Ft
30 naponta megújuló előfizetés
Összes kereskedő szignálja
VIP szobák
Automatikusan terhel
Bármikor lemondható
Előfizetek
3 hónap
139.99
~55 999 Ft
90 naponta megújuló előfizetés
Összes kereskedő szignálja
VIP szobák
Ezzel 10 eurót spórolsz!
Automatikusan terhel
Bármikor lemondható
Előfizetek
6 hónap
259.99
~103 996 Ft
180 naponta megújuló előfizetés
Összes kereskedő szignálja
VIP szobák
Ezzel egy teljes havidíjat spórolsz!
Automatikusan terhel
Bármikor lemondható
Előfizetek
1 év
499.99
~199 996 Ft
Évente megújuló előfizetés
Összes kereskedő szignálja
VIP szobák
Ezzel két teljes havidíjat spórolsz!
Automatikusan terhel
Bármikor lemondható
Előfizetek

Elégedettek, akik minket választottak

Előfizetőinket nemrég megkérdeztük arról, hogy mit gondolnak a szolgáltatásról. Legtöbben az elemzések minőségét, a VIP közösséget és a kereskedői csapat segítségnyújtását emelték ki.

Miért várnál?


Az előfizetéseddel azonnal hozzáférsz a Kripto Akadémia legjobb kereskedőinek gondolataihoz, elemzéseihez és ötleteihez.

Nem csak a mi tapasztalatunkat kapod meg, hanem a több ezer fős közösség által összehozott kollektív tudáshoz és tapasztalathoz is hozzáférsz. Ha belépsz, akkor mindig elérhető lesz az okostelefonodon a legnagyobb magyar kriptós közösség, akik szívesen segítenek a kérdéseiben is.

Gyakran kérdeztétek:

A Kereskedési Tippeket egy népszerű csetprogramon, a Discordon keresztül érhetőek el. Ha még nem csatlakoztál a Discord szerverünkre, akkor kattints ide és csatlakozz. Előfizetés után a Kripto Akadémia Discord csoportjában, az egyes kereskedők szobái megnyílnak előtted, ott találod a tippeket.

Tapasztalt kereskedőink meghatározzák számodra a belépési szintet, a stop loss szintet és a take profit szinteket. Neked csak meg kell nyitnod a pozíciót a tőzsdén és beállítani a stop loss és/vagy a take profit megbízásokat.

A kereskedőink 90%-ban a Binance-en kereskednek. Egy Binance számlára tehát mindenképp szükséged lesz.

Heti néhány óra elég. Gyakorlottabbaknak még kevesebb. Ha letöltöd a Discord-ot és egy tőzsde alkalmazását (pl. Binance) akkor már mobilról, akár út közben is elvégezhető minden lépés.

Töltsd le mobilra a Discord-ot és állíts be értesítéseket a kereskedők csatornáira. A Binance mobilos verzióját is ajánljuk figyelmedbe. Árfolyam riasztáshoz ezt az ingyenes CryptoCurrency Alert szolgáltatást ajánljuk.

A kereskedőink jellemzően hosszabb időtávon, az egy órás, két órás vagy négy órás grafikonon kereskednek, vagyis nem kell rohanni. Célszerűbb inkább a belépési árat szem előtt tartani.

Ha kezdő vagy, akkor érdemes először kis pénzzel kipróbálni. Ha már otthonosan mozogsz a tőzsdéken, akkor 200.000 Ft feletti összeggel már megfogható hozamot is láthatsz. Mindig csak annyit kockáztass, amennyinek elvesztése nem okoz különösebb gondot a büdzsédben.

A rendszeres előfizetést a PayPal fiókdoba való belépés után tudod lemondani a következőképpen: az  oldal tetején kattints a profilodra kattints a My Money menüpontra, majd az Update-re, ezután a My Preapproved Payments ablakban találod az aktív előfizetéseid listáját. Válaszd ki a Kereskedési Tippeket és kattints a ‘Cancel’-re.

A kereskedők aktuális eredményeit a Discord szerverünk “szignál-eredmények” szobájában vezetjük. 2020 közepétől kezdve az új fejlesztésünk, a CopyTrader Pro felületén már mindig megnézhetőek az aktuális, naponta frissülő eredmények. Ezt ide kattintva érheted el.

A Kereskedési Tippek másfél évvel ezelőtt indult és jelenleg is működik a Discord szerverünk keretén belül. A kereskedők a szobáikba posztolják a tradeket, amiket manuálisan megtehetsz egy tőzsdén.

A CopyTrader Pro egy vadonatúj fejlesztésünk, ahol ugyanazokat a kereskedőket tudod automatikusan másolni, egy erre a célra létrehozott weboldal és szolgáltatás keretén belül.

Ha kézzel szeretnél követni kereskedőket, ajánljuk a Kereskedési Tippeket a Discord-on, ha automatikusan szeretnél másolni, akkor a CopyTrader Pro-t.

A két szolgáltatás külön előfizetéssel működik. Ha a CopyTrader Pro-ra szeretnél előfizetni, akkor látogasd meg annak honlapját és regisztrálj.

Nem, a Kereskedési Tippek csak a Discord szerveren működik, így előfizetés után kézzel kell megjátszanod a tradeket.

 • Discord fiók
 • A Kripto Akadémia szerveréhez csatlakozás
 • Előfizetés
 • Binance és FTX fiók
 • kezdőtőke a Binance-en és/vagy FTX-en.
 • tippek figyelemmel követése

Mivel a Discord-on kézzel végezzük a beállítást, előfordulhat, hogy a megrendelés után nem fogod azonnal látni a VIP részt. Kérjük légy türelemmel. A várakozást gyorsíthatod, ha a megrendeléskor, a megfelelő mezőbe beleírod a Discord felhasználónevedet.

Igen, mégpedig az áremelés előtti, régi árakon.

Írj egy levelet az info@kriptoakademia.com -ra és írd meg az e-mail címed amivel regisztrálva vagy nálunk (a jobb felső sarokban a profilod alatt kiderül). Mi időarányosan visszatérítjük az előfizetésedből fennmaradó részt, hogy aztán támogatással együtt újra előfizethess.

A Discord szerverünkön támogatói rangot és egyedi, kiemelt színű nevet kapsz.

Illustrations designed by Macrovector – Freepik.com