Switcheo( SWH ) $0.06

Forgalomban lévő mennyiség 940,839,418
Algoritmus
Konszenzus
Árfolyam

Árfolyam

Az SWH token a Switcheo Exchange decentralizált kriptotőzsde NEP-5 tokenje. Szerepe kettős: SWH-ban fizethető a platform váltási költsége, ebben az esetben 2018. április végén 0.1% helyett csak 0.01% fee-t kell fizetnünk. Nem kevésbé fontos, hogy az SWH lesz később az alapja a blokkláncok tokenjei közötti váltásnak, így a tőzsde sikeressége esetén folyamatos és erős SWH forgalmat fognak biztosítani az oldal használói. SWH beszerzése egyelőre magán a tőzsdén, NEO-ból vagy GAS-ből, vagy a Gate.io-n USDT-ből és ETH-ból lehetséges.

A SWH “házon belüli” vetélytársa a NEO ökoszisztéma sarokkövének számító, óriási figyelem kísérte Neon Exchange saját tokenje, a NEX lesz.

A Switcheo Exchange a világ első multi-chain (több blokkláncot összekapcsoló) decentralizált tőzsdéje, mely jelenleg még csak az összes, NEO alapú NEP-5 token, harmadik fél közbeiktatása nélküli vásárlására alkalmas. Értékajánlatuk az alacsony, saját tokenben fizetve 0.01% tranzakciós díj, 0 kiküldési díj (mivel nincs is honnan) és minden új NEP-5 token ICO utáni azonnali elérhetősége.

 

Linkek

jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel