Két hónapos kereskedési tréningünkön olyan stratégiát sajátíthatsz el, amivel hosszú évekig sikeres leszel a piacon

 

Kitöltöm a jelentkezést >>

 

 

Bármilyen tudásszinten is állsz most… 

Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy haladó, ha a jövőben komolyan szeretnél kereskedéssel foglalkozni, jelentkezz a tréningünkre. Akár részmunkaidős, hobbitréderként, akár teljes munkaidős daytraderként képzeled el a jövődet, mi segítünk valóra váltani azt.


Kereskedőt faragunk belőled

Az a célunk, hogy önálló és nyereséges kereskedőt neveljünk belőled. Olyan kereskedőt, aki profi a szakmájában. Akinek mindegy, hogy a piac szárnyal vagy zuhan. Hogy ezt elérjük, a két hónapos tréning időszak után még hosszú évekig támogatást és tanácsadást nyújtunk számodra.

 

 

Szeretnék jelentkezni >>

 

Megtanítunk a stratégiánkra, hogy azzal önálló kereskedővé válj

A tréning során egy komplex kereskedési stratégia alkalmazására, pozíciómanagmentre és kockázatkezelésre tanítunk meg. Folyamatos, elemzéssel, visszajelzéssel és coacholással segítünk elindítani a siker felé. A tréningen elsajátított tudás egy olyan szilárd kiindulópontot jelent majd, amire az egész kereskedői pályafutásod során tudsz majd építeni.

A kereskedés persze tele van kihívásokkal, buktatókkal és akadályokkal. Ezért a tréning alatt és után is ott lesznek veled a mentoraink és a többi tanulóból álló közösség is.

Nem online kurzust szervezünk, hanem kereskedőket nevelünk

Ez a program elsősorban egy mentorálás, amiben szükség lesz a folyamatos aktivitásodra, hogy fejlődni tudj a kereskedésben. Az oktatás kis létszámú csoportokban, online formában folyik.

  • ez a program NEM egy hagyományos online kurzus!
  • ebben a tréningben a sikerhez NEM lesz elég megnézni az előadásokat, majd leadni a házi feladatot!

 

A Kripto Akadémia és partnereink legjobbjaival

A tréning során kapcsolatban leszel a Kripto Akadémia oldalán és Discord csatornáján megismert kereskedőkkel, valamint külsős, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértőinkkel és kereskedőinkkel. Ők fejlesztették ki azt a stratégiát, amire a a jövőben támaszkodni fogunk.

 

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. A jelentkezés nem tart tovább 5 percnél. Március 13-án lezárjuk a jelentkezést, ezért nem érdemes várnod. Értesíteni fogunk, ha bekerszülsz a kiválasztás következő körébe.

Kitöltöm a jelentkezési űrlapot >>

 

Ha bekerülsz, ezeket szeretnénk kérni tőled:

  • Legyen saját tőkéd, amivel kereskedni tudsz
  • Legyen internetkapcsolatod és egy kereskedésre alkalmas számítógéped
  • Alapszinten ismerd a tőzsdék felületeit és irányítását

Semmit nem veszíthetsz, a tréning és jelentkezés 0 Ft!

 

Kattints ide és jelentkezz most!