Enjin Wallet
Összpontszám: 8.67 / 10

Enjin Wallet letöltése egyszerűen a gombra kattintva: Letöltés
Szerkesztőség értékelése
8.67 / 10
Felhasználók értékelése
7.63 / 10 (4 szavazat)
Támogatott platformok
Szolgáltatások
Kétlépcsős azonosításPrivát kulcs saját kontrollOpensource

Az Enjin egy Androidra és iOS-re elérhető mobil tárca, ami jelenleg az Enjin saját tokenje mellett, Bitcoin, Litecoin, Ethereum és más ERC20 tokenek tárolására alkalmas. A tárcát fejlesztői a legbiztonságosabb walletnek nevezik, ami az általa használt biztonsági eljárásoknak köszönhetően már-már egy hardver wallethez hasonló védelmet biztosít a felhasználók számára.

Az Enjin a jelszavak megadásához egy saját, védett billentyűzet programot használ, ezzel csökkentve annak lehetőségét, hogy a harmadik fél megszerezhesse azokat.

Új tárca létrehozásakor egy 12 szóból álló helyreállító kódsort is kapunk, melyet sem lementeni, sem a vágólapra másolni nem lehet és időlegesen sem kerül bele a telefon memóriájába. A rögzítés egyetlen módja ha azokat leírjuk egy papírra, vagy manuálisan begépeljük egy másik programba.

A 12 szóból álló kódsort egy jelszó is védi, melyet nekünk kell megadnunk. A tárca futtatása közben blokkol minden videó és képrögzítési módszert, Ha valaki ezzel próbálkozna csupán egy fekete kép lesz az eredménye.

A Meltdown és Spectre  biztonsági hibák miatt a memóriában tárolt adatokat is titkosítva tárolja a rendszer. Az Enjin saját coinja szintén ERC20 alapú, ezért ezek magas szintű biztonsága a cégnek is érdeke. Amennyiben egy hiba miatt ezeket a coinokat el lehetne lopni a tárcából, a cég tokenjeinek értéke valószínűleg rövid időn belül hatalmasat csökkenne.

Telefonunk elvesztése esetén is könnyen hozzáférhetünk tárcánkhoz. A jelszavunk és a 12 szavas helyreállító kód segítségével beimportálhatjuk régi tárcánkat, miközben az elveszett telefonon továbbra is védett marad pénzünk és az ott tárolt eszközöket is könnyedén átutalhatjuk egy másik számlára.

Az Enjin egyik legjobb tulajdonsága más szoftver walletekhez képest, hogy már alapból támogat minden ERC 20 tokent, így egy új token esetén, annak kibocsájtását követően akár azonnal hozzáadhatjuk azt tárcánkhoz.

A tárca használata ingyenes és reklámmentes.

A cikkhez tartozó fórum topik: https://forum.kriptoakademia.com/t/enjin-wallet/471/1

Értékelés
  • 8/10
    Biztonság - 8/10
  • 10/10
    Kezelőfelület - 10/10
  • 8/10
    Ajánlott - 8/10
8.7/10

Vélemény

A fejlett biztonsági intézkedések ellenére a mobiltelefonokon tárolt kriptopénzek mindig több veszélynek vannak kitéve, mint a hagyományos hardver tárcákon tárolt társaik. Ettől függetlenül az Enjin jelenleg a legerősebb biztonsági funkciókkal rendelkező alkalmazás.

Sending
User Review
7.63/10 (4 szavazat)
Enjin Wallet letöltése egyszerűen a gombra kattintva: Letöltés
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel