Kereskedési tippek

 

Kereskedési Tippek

Profitálj szakértő kereskedőink tippjeiből

 

Mi adjuk a tippeket

  • Legyél Te a legfelkészültebb, ha legközelebb a Bitcoin befektetés kerül szóba a társaságban.
  • Mozogj hideg fejjel és magabiztosan a kriptopénz tőzsdéken.
  • Utalj ki a bankszámládra minden hónapban egy kis extra bevételt.

A grafikonok figyelése az életünk, minden piaci mozzanatot követünk, minden trendet ismerünk. Tarts velünk!

Ne kereskedj megérzésből és ne kereskedj találomra

Az elmúlt három évben rengeteg kezdő kereskedővel beszélgettünk. Megérzésből kereskedtek. Néha belefutottak egy-egy “tuti altcoin tippbe”, amit valamelyik YouTube vagy Facebook guru adott nekik. Ha véletlenül nyertek is, a következő tradekkel elvesztették minden profitjukat. Rosszkor szálltak ki. Rosszkor szálltak be. Teljesen félreértették a mozgásokat.

Te is ehhez hasonlóan kereskedtél eddig? Frusztrál, hogy nem tudsz nyereséget felmutatni?

Többé ne stresszeld magad a rossz kereskedéseid miatt

Mi is voltunk kezdők, jól ismerjük az érzést, amikor túl sokat veszítesz. Amikor tudod, hogy nem kellett volna annyi pénzt kockáztatni azon az egy traden. Amikor tudod, hogy előbb kellett volna kiszállni, de nem tetted, mert túl kapzsi voltál.

Velünk együtt magad mögött hagyhatod a frusztrációt, az önhibáztatást, a folyamatos kétségeket és a vesztő szériákat. Ha velünk tartasz, nyereséges kereskedőt csinálunk belőled.

Már akkor kriptopénzekkel kereskedtünk, amikor még senki nem hallott azokról.

A Kereskedési Tippekben olyan kereskedők legjobb tippjeit kapod, akik évek óta nyakig benne vannak a kriptopénz kereskedésben. Ők már végig járták azt az utat, aminek te még az elején vagy. Voltak nyereségesek már medvepiacon és bikapiacon is. Ott voltak a legnagyobb eufória idején és a legpesszimistább piaci hangulatban is.

A Kereskedési Tippek olyan kereskedőket és olyan kriptopénzek iránt érdeklődő közösséget tömörít, amilyet Magyarországon máshol nem találsz.

7 szakértő kereskedő minden tapasztalata

A Kereskedési Tippek keretében 7 olyan kereskedő tippjeihez férhetsz hozzá, akiknek több éves tapasztalatuk van a kriptopénzes piacokon. Van olyan kereskedőnk is, aki a kriptopénz kereskedés előtt évtizedekig a hagyományos piacokon mozgott. Mindegyik kereskedő külön-külön szobában vezeti a tippjeit, ahonnan lemásolhatod azok adatait.

A Discord-on vagyunk

A Discord egy népszerű chatprogram, ahol mi is fenntartunk egy szervert. Itt, a Kripto Akadémia Discord szerverén gyülekezik az ország legnagyobb kriptopénzes közössége. A szerveren zajló beszélgetések túlnyomó része ingyen is hozzáférhető, de a kereskedési tippekbe csak az előfizetőink nyernek bepillantást.

Ezt kapod tőlünk:

Kereskedőink megadják számodra, hogy milyen kereskedési páron nyiss egy trade-et. Leírják a belépő árfolyamot, hogy hová tedd a stop-loss-t és hová tedd a take profit ajánlatokat.

Egy átlagos tipp így néz ki: felül a kereskedési pár. “Buy” az árfolyam, ami körül érdemes vásárolni, “SL” a stop-loss, vagyis a veszteséget minimalizáló ajánlat szintje. A “TP” a take profitot jelöli, vagyis azt a szintet, ahová az árfolyamot várja az adott kereskedő.

Ezen felül:

  • Rendszeres skalpoló (rövidtávú) események
  • Kriptopiaci elemzések
  • Streamek és voice chat események a kereskedőkkel
  • Oktatóanyagok
  • VIP chatszobák

Ekkora nyereségre számíthatsz

Két legsikeresebb kereskedőnk Balage és Keny. Ha pontosan követed az ő ajánlásaikat, neked is lehet 10, 20 vagy 40 százalékos profitod is egyetlen hónap alatt. Amióta ők tippeket adnak – vagyis 2019 közepe óta, láttunk már rekord mértékű nyereséget is (Keny-nél ez +85% volt, Balage-nál +58%). Az aktuális és az összes eredményért nézz fel a Discord szerverünkre és a “szignál-eredmények” szobába, ahol linkeljük az adott hónaphoz található eredménytáblázatot is.

Nem problémázunk, ha nem jön be

Akkor is érdemes kipróbálni a Kereskedési Tippeket, ha nem vagy biztos a dolgodban. Ha 10 napon belül jelzed nekünk, hogy mégsem jött be a szolgáltatás, kérdés nélkül visszafizetjük az előfizetési díjadat.

 

1 hónap
19.99 €
~7160 Ft
30 naponta megújuló előfizetés
Összes kereskedő szignálja
VIP szobák
Automatikusan terhel
Bármikor lemondható
Előfizetek
6 hónap
89.99 €
~32.200 Ft
180 naponta megújuló előfizetés
Összes kereskedő szignálja
VIP szobák
Ezzel egy teljes havidíjat spórolsz!
Automatikusan terhel
Bármikor lemondható
Előfizetek

 

Miért várnál?


Az előfizetéseddel azonnal hozzáférsz a Kripto Akadémia legjobb kereskedőinek gondolataihoz, elemzéseihez és ötleteihez.

Nem csak a mi tapasztalatunkat kapod meg, hanem a több ezer fős közösség által összehozott kollektív tudáshoz és tapasztalathoz is hozzáférsz. Ha belépsz, akkor mindig elérhető lesz az okostelefonodon a legnagyobb magyar kriptós közösség, akik szívesen segítenek a kérdéseiben is.

Gyakran kérdeztétek:

[ultimate-faqs]

Illustrations designed by Macrovector – Freepik.com

jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel