Kereskedési tippek

Kereskedési tippek

Válassz előfizetést  |  Töltsd ki a megrendelőlapot  |  Csatlakozz a csatornához

1 hónap
19.99 €
30 napos előfizetés
Próbáld ki egy hónapig!
Előfizetek
6 hónap
89.99 €
180 napos előfizetés
Spórolj egy teljes havidíjat!
Előfizetek

Próbáld ki kockázatmentesen!

Ha nem azt kaptad amire számítottál, az első tíz nap során visszafizetjük az előfizetésed díját.

 

Profitálj

Kövesd kereskedőinket és kereskedj a megadott instrukciók szerint. Meghatározzuk számodra a nyereség és kockázati szinteket. Legjobb kereskedési tippadónk az előző időszakban 43%-os nyereséget ért el.

 

Spórolj az időddel

Segítünk a legjobb kereskedési lehetőségek megtalálásában. Levesszük a válladról a hosszadalmas elemzés terhét.

 

 

Tanulj bele a kereskedésbe

Szerezd meg a szignálok mögött álló tudást. Kérdezz és tanulj oktatóanyagainkból. Szerezz átfogó képet a kriptopiac működéséről.

 

 

Ne maradj le semmiről

Bármilyen eszközről a nap 24 órájában, élőben értesítünk minden trédről.

 

 

Legyél egy aktív kereskedési közösség tagja

Magyarország legnagyobb kriptós közössége itt van nálunk! Csatlakozz hozzájuk teljesen ingyen.

 

 

Gyakran kérdezték:

A kereskedési tippek egy népszerű csetprogramon, a Discordon keresztül érhetőek el. Előfizetés után a Kripto Akadémia Discord csoportjában, az egyes kereskedők szobái megnyílnak előtted, ott találod a tippeket.

Tapasztalt kereskedőink meghatározzák számodra a belépési szintet, a stop loss szintet és a take profit szinteket. Neked csak meg kell nyitnod a pozíciót a tőzsdén és beállítani a stop loss és/vagy a take profit megbízásokat.

A kereskedőink 90%-ban a Binance-en kereskednek. Egy Binance számlára tehát mindenképp szükséged lesz. A maradék részben a Huobi vagy a BitMex tőzsdét használják.

Heti néhány óra elég. Gyakorlottabbaknak még kevesebb. Egyébként mobilról vagy tabletről is elvégezhető már minden lépés.

Töltsd le mobilra a Discord-ot és állíts be értesítéseket a kereskedők csatornáira. A Binance mobilos verzióját is ajánljuk figyelmedbe. Árfolyam riasztáshoz ezt az ingyenes CryptoCurrency Alert szolgáltatást ajánljuk. A buy, a take profit és a stop loss megbízások automatikus végrehajtása pedig jelentősen megkönnyíti az életedet, ehhez a 3commas-t ajánljuk.

A kereskedőink jellemzően hosszabb időtávon, az egy órás, két órás vagy négy órás grafikonon kereskednek, vagyis nem kell rohanni. Célszerűbb inkább a belépési árat szem előtt tartani.

Ha kezdő vagy, akkor érdemes először kis pénzzel kipróbálni. Ha már otthonosan mozogsz a tőzsdéken, akkor 100.000 Ft feletti összeggel már megfogható hozamot is láthatsz. Mindig csak annyit kockáztass, amennyinek elvesztése nem okoz különösebb gondot a büdzsédben.

A rendszeres előfizetést a PayPal fiókdoba való belépés után tudod lemondani a következőképpen: Fogaskerék ikon > Payments > Manage automatic payments > a szolgáltatás kiválasztása után a “Cancel” gombra kattints. További infó itt.

A legutóbbi jelentésünk a kereskedők sikereiről itt található. Az összesített és a havi lebontásban is kiválóan teljesítünk: Balage február óta 155% profitban, Kenny április óta 215 % profitban, Cointhunter pedig frissen csatlakozott, ő 19%-os pluszban van.

Load More

 

 

Van még kérdésed? Van valami amit nem értesz? Ha fent vagy a Discord csatornán, kérdezz tőlünk bátran. Ha még nem, írj egy e-mailt ide: info@kriptoakademia.com

jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel