Üdvözlünk az Kripto Akadémián!

Görgess tovább és olvasd el rövid összefoglalónkat az oldal használatáról!

A Kripto Akadémiát 2018 februárjában indítottuk el. A kezdetekben az oldalon megjelenő friss tartalmak mellett, egy fórum üzemeltetésével próbáltunk meg otthont teremteni a hazai kriptós közösségnek. Ennek helyét idővel átvette a kor elvárásainak sokkal inkább megfelelőbb Discord.

Mi az a Discord?

Ha esetleg még nem ismernéd, a Discord egy böngészőből és telefonos alkalmazásból is elérhető chat platform, ahol tematikus csatornákon beszélgethetnek egymással az emberek.

A Kripto Akadémia Discord tagjainak száma a cikk írásának pillanatában 15 000 főt számlál, amivel tudomásunk szerint ez a legnagyobb és ami talán még fontosabb, aktív és magyar nyelvű kriptós chat közösség. Nálunk a nap minden szakában találhatsz valakit, akivel beszélgethetsz a kriptókat érintő témákról.

A csatlakozáshoz a lenti linkre kell kattintanod. Ha még nincs Discord regisztrációd, egy email cím megadásával készíthetsz egyet.

Ha körmölés helyett inkább videóznál

Ugyancsak sokan, közel 30 000-en követik a Kripto Akadémia Youtube csatornáját, ahol a napi hírek és érdekességek mellett bemutatókkal, oktató anyagokkal és piaci elemzésekkel várunk benneteket.

A Youtube-on érhetők el azok az előadásaink is, amiket oldalunk szerkesztői, vagy az általuk meghívott vendégek készítettek. Az online beszélgetések, meetupok és kereskedői kerekasztalok felvétele a legtöbbször élőben zajlik, így a nézők is feltehetik az adott témával kapcsolatos kérdéseiket.

Megtalálsz minket a TikTok-on is

A videós anyagok kedvelői a TikTok-on is elérhetik a Kripto Akadémiát, ahol a rövidebb napi összefoglalók mellett egyedi tartalmakkal is találkozhattok.

Na és persze Facebookon is jelen vagyunk

Mindezek mellett a Facebookon is jelen vagyunk. Az oldalunk itt érhető el, de ha igazi közösségi élményben szeretnél részesülni, akkor ezúttal is a már fentebb említett Discord szerverünket tudnánk javasolni, ami sokkal közvetlenebbé és élőbbé teszi a kapcsolattartást.

KriptoSuli

A Kripto Akadémia rendelkezik egy kezdők számára létrehozott ingyenes oktató sorozattal is, amit KriptoSulinak neveztünk el.

Regisztrálj oldalunkra az ingyenes kripto tanfolyamért!

A tanfolyam leckéit minden Kripto Akadémiára regisztrált felhasználó számára kézbesítjük. Az anyagokat néhány naponként, fejezetenként postázzuk a megadott email címekre, hogy legyen idő feldolgozni az abban foglaltakat. Aki ennél gyorsabban szeretne haladni, az akár egyben is megvásárolhatja a KriptoSuli tankönyvet.

Kereskedési Tippek

A Discord szerverünk berkein belül fut Kereskedési Tippek szolgáltatásunk, ahol tapasztalt kereskedők által megosztott ötletek között böngészhetnek a felhasználók.

Az előfizetők természetesen kérdezhetnek is a szakértőktől, akik a publikus Discord szobáknál nagyobb figyelmet fordítanak a csak előfizetők által elérhető, VIP csatornákon érkező megkeresésekre.

És ha már szóba került a kereskedés:

Noha egyre több oldal kínál lehetőséget a kriptopénz vásárlásra, eladásra és kereskedésre, mi csak azokat szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amiket mi is nap mint nap használunk és amelyekben megbízunk.

A Binance-en kereskedünk

A mi első számú váltónk a világ legnagyobb kripto tőzsdéjének is számító Binance, ami a bankkártyás és bankszámlás (sepa) be- és kifizetési módok támogatása mellett, ingyenes bitcoin kereskedéssi lehetőséggel várja a felhasználókat.

A Binance-re két Kripto Akadémia exkluzív promóció miatt is megéri a mi linkünkön keresztül regisztrálni

Az egyik feljogosít arra, hogy a hétköznapi felhasználók számára nem elérhető, 20%-os jutalék visszatérítést (kickback) érj el, ami azt jelenti, hogy a tőzsde visszatéríti a tőled levont jutalékok 20%-át.

Ezt egy másik, a tőzsdén állandóan futó bónusszal összevonva akár 20+20%-kal csökkentheted a Binance-nek fizetett jutalékaid, amivel hosszabb távon jelentős összegeket takaríthatsz meg.

A második ajánlatunk egy csak a Kripto Akadémia felhasználóinak meghírdetett kereskedési verseny, amelyen havonta több ezer dollárt osztunk szét a nyertesek között.

A havonta megrendezésre kerülő fordulók szabályait itt foglaltuk össze.

Kripto Akadémia Gaming

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk felhívni a figyelmeteket a Kripto Akadémia legújabb szárnyának, a Kripto Akadémia Gamingnek (KAG) az indulására.

A kriptovalutákhoz köthető (play to earn) játékokra fókuszáló csapatunk máris jelentős eredményt tudhat magáénak: megnyerte az első offline nemzetközi kripto gaming tornát.

A csapat folyamatosan keresi a legjobb bevételi lehetőséggel kecsegtető játékokat, ezért gyakran hirdet felvételt az újonnan induló játékos divízióiba.

Ha a gamingre, mint lehetséges bevételi forrásra tekintenél, mindenképp csatlakozz a KAG Discord csatornájához, ahol elsőként értesülhetsz az ezzel kapcsolatos lehetőségekről.

Reméljük, hogy a fentiekkel egy kicsit könnyebbé tettük számodra az eligazodást. Ha bármilyen kérdésed lenne a Kripto Akadémiával, vagy a hozzá fűződő szolgáltatásokkal kapcsolatban, azt a Discordon, vagy az info@kriptoakademia email címre küldött üzenet formájában teheted fel.