Home Blog Ignite Ratings – rövid ismertető

Ignite Ratings – rövid ismertető

0
Ignite Ratings – rövid ismertető

Sziasztok!

Szeretnék bemutatni Nektek egy eléggé ismeretlen projektet, amit az ICO-juk óta követek. Előre is elnézést kérek, ha valahol nem a legmegfelelőbb szavakat használom, mivel néhány kifejezést nehezebb volt lefordítani, mint gondoltam.

Ez a projekt az Ignite Ratings, ami röviden egy decentralizált platform elsődlegesen a ICOk/coinok/tokenek értékelésére, de a későbbiekben a csapat tervezi kiterjeszteni sportfogadásra, pre-IPO-kra stb is. Az egész platform lényege, hogy mi, a felhasználók értékeljük a különöző cryptokat és ha az megfelelően magas értékelést ért el, akkor az Ignite Index max. 1%-a átváltásra kerül az adott cryptora. Az adott pozíció zárását követően azok között, akik hozzájárultak a nyitáshoz, szétosztásra kerül a profit 50%-a a hozzájárulás mértéke és a wallettben tartott IGNT figyelembe vételével. A maradék: 30%-ot visszaforgatnak az Indexbe, 20% a csapaté. Az Ignite Ratings ICO 2018 elején ért véget, mely során 3530 ETH-t gyűjtöttek össze. Az összegyűjtött ETH 80%-a az Ignite Master Indexbe került, 20% a csapathoz.  Az Index jelenlegi összetétele:

31.90149612 BTC (base currency)
969.2749573 ETH (base currency)
292.0055993 NEO
17,175 BAT
429.35625607 BNB
53,946 LOOM
17,882 QASH
59,728.212 ADA

A bear market az Indexnek sem tett jót, a részletes portfolio itt található: https://www.cryptocompare.com/portfolio-public/?id=429711

A platformhoz 2 ERC20 token tartozik: IGNT és IGNX. Ezt azért találták ki, hogy megkülönböztessék azokat akik csak kereskednek vele és azokat akik a platformhoz szeretnének hozzájárulni. 1 IGNT = 100 IGNX. Az IGNT a platform tokenje, ez szükséges ahhoz hogy jutalomban részesülhessünk, nem utalható walletek között és nem lehet vele kereskedni sem, egy IGNT – IGNX átváltást követően lehet utalni és eladni a tokeneket jelenleg 2 váltón: Idex és Liquid. Coinmarketcapon nincs listázva, mivel a volume szinte 0.

A rossz:
A tokenek értéke 98% körüli minuszban van ICO ár óta, ez sok tényezőnek tudható be, többek között elhamarkodott Bancor listing, viszonylag lassú fejlesztés, elhúzódó bear market stb. Egyelőre nem is ajánlanám senkinek a tokenek vásárlását, habár maga az alap ötlet sikerességéhez nem fér kétségem. A platformot folyamatosan fejlesztik a srácok, azonban szerintem még közel sincs olyan állapotban mint kellene. Ennek ellenére, szerintem senkinek se árt ha a saját gondolatait/kutatását összefoglalja angolul és megosztja az adott cryptokrol egy kis potenciális profit reményében.

Akit érdekel a platform és maga a projekt az itt tud regisztrálni: https://live.igniteratings.com/?affiliateId=25192901-13CF-4F36-B966-A2E461D4CC6B – ez az én ref linkem, ha ezt használod, mindketten jól járunk: mindketten kapunk némi IGNT tokent, és új csatlakozónként lehetőséget kapsz IGNX vásárlása nélkül kipróbálni a platformot.

Hasznos linkek:
Telegram: https://t.me/igniteratings
Hivatalos weboldal: https://igniteratings.com
A platform: https://live.igniteratings.com
Medium: https://medium.com/igniteratings
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaFZ0BYiqyjp0BE87i59a2g

UI: Ha valamit kihagytam, vagy nem világos, kérem jelezzétek, igyekeztem összefoglalni a lényeget, de lehet, hogy nem teljesen sikerült.

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal