MobileCoin – a Gram riválisa a Binancetől

spot_img

A Binance Labs elnevezésű projektet, kvázi-alapítványt azért hozta létre a Binance, hogy számára érdekes, izgalmas ICO-kat támogasson. Egyfajta inkubátor.

Most a választásuk a MobileCoin elnevezésű termékre esett, melyben mi ugyan semmi forradalmit nem látunk még, de mivel egy ekkora piaci szereplő állt be mögé, túl nagy bukta már nem lehet.

Akkor tehát lássuk: “…gyors, biztonságos, könnyen kezelhető kriptovaluta…” szóval a szokásos. Ami különlegessé teszi kicsit, hogy a Signal fejlesztői készítik, és állítólag integrálható lesz nem csak a Signal-al, de akár a Messengerrel és a WhatsApp-al is.

Telegram ICO: forintban 430 milliárd

A MobileCoin a Stellar Consensus Protocol-t fogja használni, és a Binance-re egészen hamar be fog kerülni, úgyhogy az ICO biztos megtérüléssel kecsegtetett. nem is tartott egy napig sem a kért 30.000.000 dollár összeszedése.

Az ICO-ról ugyan lemaradtunk, de mi figyelni fogjuk, mikor kerül fel a MobileCoin Binance-re, és tájékoztatunk titeket. A kezdeti hype, majd korrekció után érdemes lehet venni néhányat hosszú távra.

Hogyha a Gram mellett ez is egy elfogadott üzenetküldőkön-belüli-kriptó lesz, akkor jót ralizhat még.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img