Magánbefeketők vásárolhatják meg az összes Telegram tokent

Megosztom

A népszerű chat alkalmazás ICO-ja során értékesített tokenek akár teljes egészében magánbefektetői zsebekben köthetnek ki. Az első pre-sale során 850 millió dollárnyi tőke folyt be a fejlesztésre, de a sikeren felbuzdulva most egy második elő-vásárt is szerveznek és itt akár teljes egészében összejöhet a kitűzött 1.7 milliárdos cél. Az érdeklődés akkora, hogy a tulajdonosok még válogathatnak is, hogy kinek a pénzét fogadják el.

A Telegram Open Network (TON) pénzneme a Gram token lesz. Ezeket most 1.33 dollár/darab áron értékesítik, szemben az első kör 0.38 dollárjával. A magasabb ár azonban előnyökkel is jár. Az első körös vásárlók legkorábban csak 18 hónappal a TON platform indulását követően értékesíthetik Gram tokenjeiket, míg a második fordulós vásárlókkal szemben semmilyen időkorlátot nem állítottak fel.

A második fordulóba magánszemélyek esetén 1 millió, cégeknél pedig 10 millió dollár a minimális beszálló.

A nyilvános ICO-t márciusra tervezték, de egyre nagyobb az esély arra, hogy erre már nem fog sor kerülni. A TON hálózat indulása még ebben az évben várható. Amennyiben ez 2019 október 31-ig mégsem történne meg, a Telegram visszautalja a befektetők pénzét, ugyanakkor nem garantálják, hogy a teljes összeg a rendelkezésükre fog állni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel