Satoshi visszatért?

spot_img

Szeretnék itt kiemelni valamit. Tudom, hogy néhányan most olvasnak erről először, ezért nyilvánosan is kijelentem azt, amit eddig is már sokan sejthettek, de senki sem erősített meg: Satoshi Nakamoto nem egy valós név. Pontosabban nem hivatalos név. Ez valójában a gondolatok és érvek esszenciája.

Június 29-én, néhány napja egy érdekes weboldal jelent meg. A címe: nakamotofamilyfoundation.org. Természetesen semmi sem garantálja, hogy a valódi Satoshi Nakamotoval állnánk szemben, de a szöveg, ami a lapon található, arról szól, hogy hamarosan egy könyvet fog publikálni a történetéről. Ami ugyan még mindig hamisítható volna, de a tartalma alapján majd mindenki eldöntheti magának, hogy mit gondoljon.

A hozzáférhető részlet

Az mindenesetre sokatmondó, hogy az állítólagos könyv szabadon hozzáférhető lesz, márpedig egy szerencsevadász nem pont így lovagolná meg a várható hype-ot.

Az oldalon található egy játék, ami a könyv címét rejti. Ez egy japán kifejezés, de nem lövöm le nektek a poént, mindenkinek adott a lehetőség, hogy kicsit megdolgozzon érte 🙂

A játék

Az oldalon elérhető egy 21 oldalas vázlat, kivonat is, ami szabadon letölthető és elolvasható, és hamarosan várhatjuk a teljes történetet.

Persze lehet, hogy csak egy okosan kitervelt hoax az egész, de izgalmas. Várjuk a fejleményeket!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img