Lambo helyett Mustangot is vehetünk BTC-ért

spot_img

Hogyha eddig csak azért nem vettél autót a bitcoin millióidból, mert a Lamborghini nem jön be, és sokkal inkább vonzódsz a klasszikus formákhoz, akkor ne várj tovább.

Jason Engel tulajdonos

Egy amerikai cég, a Classic Recreations, ami eddig főleg belföldre dolgozott, most úgy döntött, hogy egy egészen új réteget szólít meg, és mostantól elfogadnak fizetést Bitcoinban, Litecoinban, Bitcoin Cashben és Ethereumban is. A tulajdonos, Jason Engel abban bízik, hogy így számos ember figyelmét felkelthetik, és nemzetközi rendeléseket is várnak az üzleti lépés hatására.

A cég régi Mustangok teljeskörű felújításával és egyedivé tételével foglalkozik, és sok más társasággal szemben ők a Ford és a Shelby hivatalos licenszét is bírják erre a tevékenységre.

Árcédula: 27 BTC

A weboldalukat elnézve a minőségre, kidolgozottságra biztosan nem lesz panasz, mégis úgy sejtjük, hogy nem fognak tömegek rohanni walletjeiket lobogtatva a cég karjaiba. Ugyanis egy restaurált Shelby 500 a honlap adatai szerint vetekedik árban egy alig használt Lamborghini Gallardo-val, és 179.000 dollárt – vagy annak megfelelő kriptót – kell leszurkolni érte a kasszánál.

Mindenesetre öröm, hogy már ilyen is van, én biztos Shelby-t vennék inkább, mint Lambot. 🙂

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img