Kína legnevesebb tudományos lapja Bitcoinban is várja az előfizetéseket

spot_img

Vasárnap a Beijing Sci-Tech Report, Kína egyik legrégebbi és leghíresebb technológiával és tudománnyal foglalkozó kiadója új előfizetői programot jelentett be Tech Life nevű magazinjára. A 2018-19-es tárgyévre 0.01 BTC-ért iratkozhatnak fel az olvasók, akik élni kívánnak a lehetőséggel.

A program egyik legérdekesebb részlete, hogy a kiadó úgy nyilatkozott, hogy tartani fogják a befolyt BTC-t, és ha 2020-ig jelentős bullrun következne be, meg fogják jutalmazni olvasóikat, akik befizettek. Konkrét számokat persze nem közöltek, ami a bizonytalan jövőt figyelembe véve nem is elvárható, de maga a gesztus is példaértékű.

A lap egyik célja az akcióval a kriptopénzek népszerűsítése és terjesztése a társadalomban, míg a másik, hogy megszólítsák a kriptós szubkultúrát is, akik álláspontjuk szerint érdeklődnének a lap felé, csak esetleg még nem hallottak róla, nem ismerik.

Élj túl Pekingben Bitcoinnal!

A korábbi, Bitcoinnal foglalkozó műsor után ez egy újabb példája annak, hogy valószínüleg félreértjük a kínai kripto-stoppot, és a kommunista kormány inkább egyfajta kádári “elhallgatjuk de megtűrjük” stratégiát alkalmaz, mintsem agresszív tiltást.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img