Mégsem lesz Swipe (SXP) airdrop

Megosztom

A Swipe az éjszakai órákban jelentette be, hogy mégsem fog sor kerülni arra az airdropra, amiről tegnap mi is beszámoltunk.

Elmondásuk szerint sok olyan visszajelzés érkezett hozzájuk, ami után végül meggondolták magukat, és úgy döntöttek, hogy mégsem fognak egy külön tokent létrehozni a decentralizált döntéshozatal biztosítására. Ehelyett az SXP tokent fogják felruházni ezekkel a jogokkal. Ezt azt is jelentheti, hogy a közösség később majd dönthet akár úgy is, hogy mégis legyen egy külön governance (SGV) token.

Az SXP a jövőben mind az Ethereum, mind a Binance Chain blokkláncain elérhető és könnyedén átváltható lesz. Azok, akik a SwipeFi DeFi rendszerében fogják stake-elni az SXP tokenjeiket, a 12%-os staking reward mellett, 50% részesedést is szerezhetnek a platform által beszedett jutalékokból, de a fee-kből szintén vissza fognak osztani az ezen keresztül hitelezőknek és a hiteleket felvevőknek is.

Tudják, hogy az új token bejelentése, majd hirtelen visszavonása sok ember számára volt csalódást keltő, de bíznak benne, hogy ez volt a megfelelő döntés. Az SXP árfolyama a blogbejegyzés megjelenése után élesen bezuhant. Hogy ezt csak egy hirtelen pánik eladás, vagy egy korrekció kezdete lehetett, az a következő órákban fog kiderülni.

A történtek ellenére, a Binance által felvásárolt Swipe hosszabb távon továbbra is erős versenyző lehet a Visa kártyás kriptovaluta költéseket lehetővé tevő szolgáltatók mezőnyében.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel