A gazdagság forrása

Megosztom

Gazdagnak lenni egyszerű. Annyira egyszerű, hogy bármely könyvesboltban egy fél polcnyi önfejlesztő, tanácsadó könyvet találsz, csak a legfrissebb kiadásokból. Egy könyvtárban még ennél is többet.

Láthatod tehát, hogy a gazdagság szakirodalma terjedelmesebb, mint a német csapatok második világháborús hadmozdulatainak írásos dokumentációja, beleértve az utókor wannabe-náci szerzőinek munkásságát is. Talán csak a romantikus-fantasztikus “irodalom” haladja meg karakterszámban, amely csak annak köszönhetően futott fel ennyire, hogy a szexualitásukra fokozatosan ráébredő kamaszlányok szemében egy csillogó vámpír manapság már sokkal rajabb, mint anno a Backstreet Boys bármely random tagja.

Mivel kiterjedt kutatásokat végeztem a témában (a meggazdagodásban, nem a kamaszlányok szexuális fantáziáiban), büszkén tárhatom elétek az igazság aranyrögeit, csiszolatlan gyémántjait, sziporka-morzsáit, az igazság forrásából csörgedező nedű éltető cseppjeit!

Ha lenne egy ilyen üveggyöngy-dobálós gif valahol, azt most tutira idetenném.

Tehát a válaszok, amelyekre mindenki vár! De előtte a kérdés, minden spekulációnk origója:

Mit tegyek, hogy gazdag legyek?

  • Gyakorolj a tükör előtt! Rendszeresen mondogasd magadnak, hogy gazdag leszel! Ha énekelve mondod, akkor akár a megasztárba is jelentkezhetsz!
  • Oldd meg izomból, kelj fel egy órával hamarabb, és dolgozz a gazdagságon! A legjobb, ha minden nap egy órával hamarabb felkelsz! G. Etelka Orosházáról rájött a módszerre, és alig két hét alatt annyival előbb felkelt, hogy már le sem feküdt! Az altatóorvosok utálják!
  • Költs kevesebbet, mint amennyit keresel! Warren Buffet is így csinálja, és látod milyen mocskosul gazdag!
  • Keress többet, mint amennyit költesz! Bármely random gazdag ember így csinálja, csak utánozni kell őket!
  • Gondolkodj hosszú távon! Ha pl. a francia riviérán szeretnél venni egy villát, az k.rva messze van Biatorbágytól, határozottan hosszú távnak tekinthető!
  • Fektesd be a pénzed! De ne úgy, ahogy magadat fekteted be a párnára, hanem úgy, mint a nagyok. Alapíts céget mondjuk ingatlankiadásra! Nem hátrány, ha a sajátodat adod ki, és nem a szomszédét próbálod!
  • Vásárolj, mikor mindenki elad! Nálunk szombaton van piacnap, tele van eladóval, én odamegyek vásárolni, és hatalmas királynak érzem magam!
  • Vállalj másodállást, hogy többet keress! Amúgy is mindig egy órával előbb kelsz, van rá időd!
  • Ne nézz tévét! Helyette kommenteld a fészbúkomat, twitteremet, instámat! Monitor és monitor között nagy különbségek vannak, főleg ha az egyik túloldalán én vagyok!
  • Olvassál sokat! Lehetőleg önfejlesztő könyveket. A könyvesboltból, ne a torrentről! A torrentezett könyvből nem kapja meg a jogdíjat a szerző, pedig abból fejleszti önmaga pénzügyeit! Ezért is hívják ezeket a könyveket önfejlesztő könyveknek.

Látjátok, ennyi az egész. Igazán nem lehet azt mondani, hogy bonyolult lenne :wink:

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel