Home Blog Kimaradtam a BTC emelkedésből, hogyan tovább?

Kimaradtam a BTC emelkedésből, hogyan tovább?

0
Kimaradtam a BTC emelkedésből, hogyan tovább?

Mivel a feje tetejére állt a piac így az újabb bika piac kezdetén gondoltam megosztok pár sort a gondolataimról. Első sorban ne pánikolj ha úgy érzed magad, hogy kihagytad ezt a parabolikus jelenséget, erre semmi jel nem volt. Sokan adtak el korábban a kelleténél, sokan vannak még mindig rekt altcoin pozíciókban, sokan lettek rekt-ek a btc shortolásával.

Egy szimpla technikai elemzéses tanáccsal szeretnék szolgálni felétek ami nem más, mint 2 mozgó átlag. Az 50-es(kék vonal) és a 100-as EMA(lila vonal).

Mutatom miért.

2015-ben ugyanez a parabolikus jelenséget tapasztalhattuk meg, mint amit most amit egy ‘blowoff top’ fejeztetett be. “A történelem nem feltétlen ismétli meg magát de gyakran hasonlít”. ’15-ben is bő 100+%-os növekedés történt amit egy közel 40%-os visszahúzódás követett. Ha csupán az említett 2 mozgóátlagot vesszük szemügyre akkor látható, hogy ezeknek a keresztezése egész 350 dollárról kísért el minket 20 ezer dollárig majd egy újabb keresztezés 10 ezer dollárnál vetett véget a bulinak. Úgy gondolom, hogy medve piac véget ért, szerintem ezt nem kell ragáznom és egyetértetek.

Itt térek rá a lényegre. Olyan pontra jutott a piac ahol az egyén érzelmi bakikba eshet és meggondolatlan dolgokat tehet. Gyakran fordulnak meg bennem is olyan gondolatok amik időnként nyomasztanak, mint pl:
– “nincs elég btc-m”
– “mindenki szarrá keresi magát én meg nem”
– “hitelt akarok felvenni, hogy még több pénzt nyomjak be”
– “mindenki longol én meg nem”
– “kimaradottnak érzem magam”

Ezek a gondolatok vezetnek további pénz avagy btc égetéshez, ezeket kell hátrahagyni és türelemmel várni míg helyre kapod magad fejben különben sikertelen lesz a további karriered.

Az, hogy mi történik majd a közelgő napokban/hetekben senki nem tudja ellenben ha ismét a btc történelmét vesszük elő, hogy mire számíthatunk ha végzett a rallival akkor az 50-es EMA-ra való vissza korrigálást találom logikusnak. Én majd ezeken a szinteken tervezem vissza venni a btc-met és long pozíciókat nyitni. Erősen kétlek bármiféle 4000$ alatti btc-t, talán $5000 alattit sem.

Hogy mi a teendő most? Abszolút semmi. Ha tartasz bitcoint érdemes profitot realizálni ha ez a tető ha nem. Ha rád jött a fomo akkor azt iktasd ki, nem tanácsos, gondolkodj higgadt vérrel és készülj fel a közelgő altcoin időszakra. Tervezz, tanulj, fektess be léptékekben és légy türelmes.

Peace,
b

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal