SALT( SALT ) $0.20

Vásárlására a következő tőzsdét ajánljuk: Binance Vásárolok
Piaci részesedés $16,165,849
Napi forgalom $51,000
Forgalomban lévő mennyiség 80,283,620
Összes kibocsátható coin száma 120,000,000
Árfolyam

Árfolyam

A SALT célja, hogy BTC és ETH hitelfedezetként történő elfogadásával amerikai dollárt ad a hodlerek kezébe. A hitelt az ügyfelek aztán arra használják, amire csak szeretnék. Az összeg visszafizetésekor pedig, legyen bármennyi a kriptopénz árfolyama, visszajár a lekötött mennyiség.

A SALT alapítójának fejében akkor fogant meg a platform ötlete, mikor 2012-ben hitelért folyamodott egy banknál, ahol bitcoinjait nem fogadták el biztosítékként. 2018 közepére a SALT-hoz másfél milliárd dollárnyi hiteligény érkezett be, és 50 millió dollár körüli összeget helyeztek ki. A kripto letét aktuális értékének 40%-a kapható dollárban, melyet havonta kell törleszteni. Konkrét számokról, kamatokról nem tudunk, de sejthető, hogy a pénzintézetek kamatainál magasabbakkal, valamit 3-36 hónapos futamidőkkel számolhatunk.

A projekt GitHubját megnézve nem túl sok aktivitást látunk, az utolsó módosítások márciusban történtek. Egy sikeres vagy annak tűnő, piaci babérra és tömeges adopcióra törő cég esetében ez minimum furcsa és aggodalomra ad okot.

A SALT-ról bővebben:

Bemutató: SALT

Linkek

Vásárlására a következő tőzsdét ajánljuk: Binance Vásárolok
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel