A Twitter igazgatója a Bitcoin mellé állt

Megosztom

Bár Magyarországon kevesen használják, a nemzetközi kripto közösség legfontosabb közösségi oldala a Twitter, melyen futótűzként terjednek a legfrissebb hírek.

A közelmúltban mind a Google, mind a Facebook bejelentette, hogy nem engedélyezi felületein a kriptoval kapcsolatos reklámokat. Éppen ezért fontos a Twitter igazgatójának, Jack Dorseynak a The Times-nak adott nyilatkozata, mely szerint:

“Előbb-utóbb az egész világon egy valutát fognak használni. Az internet is egy valutát fog használni. Személy szerint úgy hiszem, ez a Bitcoin lesz.”

Dorsey a Twitter mellett a Square, egy népszerű fizetési szolgáltatás vezetője, mely több millió honlapon teszi lehetővé az online fizetést. Ebben a titulusában még februárban tett egy olyan kijelentést, miszerint olyan megoldásokon dolgoznak, melyek több lehetőséget biztosítanak alkalmazásukban a Bitcoin használatára.

A Timesnak adott interjúban ugyanakkor azt is kiemelte, jelenleg a Bitcoin még nem alkalmas arra, hogy értékközvetítő szerepet töltsön be:

“Lassú és drága, de mire több ember fogja használni, ezek megoldódnak. Vannak újabb technológiák, melyek mindezt lehetővé teszik.”

Dorsey valószínűleg a napokban bemutatott Lightning Network Bitcoin alkalmazására utalt, mellyel az instant Bitcoin tranzakciók közelebb kerültek a valósághoz.

Mindezek mellett a Skynews a napokban arról adott hírt, hogy a Twitter is a kriptoval kapcsolatos reklámok tiltását tervezi.

Forrás: SkynewsCointelegraph

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel