Kriptopénzek, amik el fognak tűnni

spot_img

Ez az írás szigorúan a szerző magánvéleménye, de esetleges bukásokat éppen úgy lehet jósolni, mint azt, hogy mibe érdemes befektetni. Sok szó esik arról, hogy valószínüleg nem minden kriptó fogja kiállni az idők próbáját. De beszéljünk arról, melyek lesznek ezek?

Öt jóslat a Bitcoinról és a piacról

DASH

Az a személyes álláspontom, hogy a Dash a hibás brand-építés áldozata lesz. Ahogyan azt is gondolom, hogy elsősorban a bányászok miatt volt egyáltalán felkapott egy időben.

Ha megnézzük a fentebbi promóciós videót, jókorát ásíthatunk, és levonhatjuk a tanulságot, hogy a Dash semmiféle izgalmas, önálló tulajdonsággal nem bír, hacsak a biztonságot nem vesszük ide. De az a helyzet, hogy függetlenül a technikai részletektől, ma a kriptovilágban a Monero az egyértelmű TOP privacycoin. Mindenki rájuk asszociál egyből, hogyha előkerül a téma. Amolyan futottak még kategóriában a Zcash is szóba szokott kerülni, de a Dash folyamatosan szorul ki a közbeszédből, és nincs is nagyon semmi olyan tulajdonsága, amivel újra az élre tudna törni.

Én nem tennék bele pénzt.

EOS, NEO, NEM

Három hárombetűs brand a TOP20-ban, amelyeknek van néhány közös tulajdonsága:

  • nem, vagy nagyon ritkán szoktam velük a főbb hírek között találkozni
  • életemben nem voltam még fültanúja beszélgetésnek, ahol szóba kerültek volna
  • annak ellenére, hogy jó ideje minden napomat a kriptók világában töltöm, halvány lila gőzöm sincsen róla, mire jók ezek.

Nem állítom, hogy mind a három hülyeség, nem állítom, hogy mind a három a földbe fog állni. Könnyen lehet, hogy nem így lesz. Talán Ázsiában népszerűek, vagy csak engem kerülnek el azok az egetrengető újdonságok, amik miatt dollármilliárdok pihennek ezekben a termékekben, de azért sokatmondó a fentebbi felsorolás.

A helyzet az, hogy nincs élő ember az ismerettségi körömben, akinek kicsit is szívügye lenne valamelyik projekt a fenti háromból. És ha ezt reprezentatív felmérésnek tekintem, akkor hosszú távon nincs jövőjük.

De ha van olyan, aki kardoskodna a NEM-ért, vagy a többiekért, kérem tegye meg a kommentmezőben…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img