Bitcoin Cash hardfork ma hatkor

spot_img

Ma brit idő szerint 17:00-kor, azaz itthon 18:00-kor hardfork fog kezdődni a Bitcoin Cash hálózatán.

Több kisebb javítás mellett az elsődleges prioritás a blokkméretek kapacitásának növelése 32 MB-ra. A forkkal kapcsolatban teljes a konszenzus, azaz nem fog új kriptovaluta leágazni a fork során. Mindenkinek, aki BCH node-ot üzemeltet, frissítenie kell a legfrissebb szoftverre, ami itt tölthető le.

Sokan az árfolyam ingadozására számítanak, sőt, jelentősebb drop is következhet, mert ilyenkor tömegek szokták eldobni az adott érmét, hogy ha valami technikai malőr történne a frissítés során, nehogy éppen pozícióban legyenek. Tehát javasoljuk érintett olvasóinknak, hogy figyelmesen kövessék az eseményt, a kereskedőknek pedig, hogy vegyenek fel belátásuk szerint short vagy long pozíciókat, mert arról megoszlanak a vélemények, hogy milyen irányba fog elmozdulni az érték, de abban nem, hogy mozdulni fog.

Bitcoin Cash

Sajnos ezúttal senki nem kap ingyen érméket, legjobb tudomásunk szerint a mai fork nem fog eredményezni semmilyen új leágazást a blokkláncban – hacsak néhány troll nem dönt úgy, hogy mégis továbbfuttatja a régi rendszert is “Classic” néven 😀

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img