Júniusban indul a NASDAQ által támogatott kripto tőzsde

spot_img

A következő hónapban nyitja meg kapuit a világ második legnagyobb tőzsdéje, a NASDAQ kereskedő rendszerével megtámogatott a DX.Exchange.

Az együttműködéshez az észt székhelyű DX a legmagasabb szintű szakmai és törvényi elvárásoknak kellett hogy megfeleljen. Ennek köszönhetően a tőzsde támogatni fogja a fiat-kripto párok közötti kereskedést és így egy eladást követően akár közvetlenül bankkártyánkra is megkaphatjuk annak ellenértékét.

Kezdetben a Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin és további két kriptopénz lesz elérhető a traderek számára, de ezt a későbbiekben további 20-25 magas likviditású coinnal tervezik kibővíteni. A platform egy, a kripto térben korábban még nem alkalmazott üzleti model szerint fog működni. E szerint egyáltalán nem vonnak le tőlünk semmilyen jutalékot, cserébe 10 Eurós havidíjat kérnek majd a DX használatáért.

Az indulást beharangozó videó alapján tényleg egy modern és letisztult kereskedői felületre számíthatunk. Az előre megadható nyereség kivétel és stop loss mellett, integrált hír- és közösségi oldalak, portfolió management és tőkeáttétes kereskedés várja majd a felhasználókat.

https://www.youtube.com/watch?v=n3FzGHKbGFw&feature=youtu.be

Az érdeklődők már meg is kezdhetik a regisztrációs folyamatot a tőzsde honlapján, melyhez a fiat pénzes kapuk miatt a személyes okmányok bemutatására is szükségük lesz. Mi a szerkesztőségben már alig várjuk hogy kipróbálhassuk és az indulást követően egy hosszabb tesztben fogunk visszatérni DX Exchangere.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img