50 millió dolláros támogatási alapot indít a Ripple

Megosztom

A Ripple tegnap bejelentette, hogy egyetemekkel együttműködve egy támogatási alap felállításáról döntött a blokklánc technológia fejlesztéséért. A támogatási alap egyelőre 50 millió dollárból áll, amit XRP eladásából gyűjtöttek össze.

A Ripple az új projekt keretében 17 egyetemmel kötött megegyezést, köztük olyan nevekkel mint az MIT, a University College London, vagy a Princeton. Az egyetem diákjai a tanszékekkel együttműködve pályázhatnak támogatásért a University Blockchain Research Initiative-nél.

A támogatás nem merül ki a pénüzgyi segítségnyújtásban, a pályázó egyetemek együtt dolgozhatnak a Ripple szakembereivel is. A blokklánctechnológia fejlesztése mellett olyan kezdeményezéseket is támogatnak majd, amik a blokklánc és a kriptovaluták népszerűsítéséért és oktatásáért szállnak harcba.

A bejelentéssel egyidőben már körvonalazódtak az első programok: A Princetonon működő Center for Information Technology Policy az UBRI támogatásával arra keresi majd a választ, hogy milyen módon befolyásolják a kriptovaluták az Egyesült Államok politikai irányvonalát. A Pennsylvania Egyetemen pedig olyan kiválaszott diákok kutatását támogatják majd, akik blokkláncfejlesztésre adják a fejüket. Egy hollandiai és a Luxemburgi Egyetemmel együttműködve pedig egy blokklánckutatási program felállítását támogatja a Ripple új kezdeményezése.

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel