Az Electroneum felkerül a CoinBene kínálatára

spot_img

Magyar idő szerint ma hajnali fél öt körül érkezett minden érintett postafiókjába az Electroneum levele. Az anyag első felében a bányászok figyelmét hívják fel egy fontos update-re, a 324 500. blokknál szükséges a szoftverfrissítés. Nagyjából másfél napon belül érkezünk el ehhez a blokkhoz, így cselekednie kell az érintett bányászoknak.

A technikai tudnivalók után viszont egy befektetőknek vagy potenciális befektetőknek érdekes információ:

A kriptopénz felkerül a CoinBene kínálatába.

Még véletlenül sem keverendő össze a CoinBene kriptopénz tőzsde a Coinbase nevezetű kriptopénz váltóval. A szóban forgó tőzsde a volume, vagyis a rendszerben mozgó tőke alapján az előkelő 16. helyet foglalja el, nem rossz eredmény közel hétezer versenytárs között.

1,5 millió felhasználóval rendelkezik az ázsiai szolgáltató, azt nem tudhatjuk biztosan, hogy hat-e az electroneum árfolyamára, ha itt is elérhető lesz. Ez nem befektetési tanácsadás, csak olyan összeget kockáztass, aminek az elvesztését el tudod viselni.

Az electroneum többek között azzal szerzett magának (némi) ismertséget a kriptopénzek tengerében, hogy ügyes marketing fogásként egy “bányász” applikációt tett elérhetővé bárkinek. A telefonunkra letöltve néhány kattintással mi is elkezdhetünk electroneum-ot “bányászni”.

Miért a sok idézőjel?

Mert a tevékenység valójában nem tényleges bányászat, nem titkosítást oldunk fel, amikor az applikáció fut a telefonunkon. Jelképesen azt a coin mennyiséget kapjuk meg, amit az adott telefon hashrátájával el tudnánk érni. Egyfajta promóció, tulajdonképpen egy airdrop.

Sikeres befektetést és kereskedést kívánunk mindenkinek!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img