Vegyél 1 bitcoint amíg még megteheted

Megosztom

Ritkán fordul elő, hogy egy kriptopénz megalkotója nem a saját, hanem egy valaki más által létrehozott digitális pénzt ajánl megvételre. Márpedig éppen ezt tette Charlie Lee a Litecoin alapítója, aki twitter bejegyzésében azt tanácsolta, hogy mindenki vegyen legalább 1 db bitcoint, mielőtt bárilyen más kriptóba fektetné a pénzét.

“Maximum 21 millió bitcoin fog létezni. Ez azt jelenti, hogy kevesebb bitcoin létezik, mint ahány dollármilliomos van ma a földön (jelenleg 35 millió). Ezért mielőtt bármilyen más coint vennétek (beleértve a Litecoint is), próbáljatok meg szert tenni 1 egész bitcoinra. Ha ez megvan, utána már nyugodtan megvehetitek az összes többi shitcoint is.”

A mellé csatolt képregény szövege:

– Előretekintettem az időben és 14 000 605 féle lehetséges jövőt láttam.

– Ebből hányban bukott el a bitcoin?

– Egyben sem.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1019139540215185409?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1019139540215185409&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ccn.com%2Fbuy-a-whole-bitcoin-before-buying-any-altcoins-says-litecoin-creator-charlie-lee%2F

Később még hozzáfűzte:

Nem hiszem, hogy akinek csak BTC-je van az bármiből kimaradna. Más coinokat birtokolni sokkal kockázatosabb, a BTC viszont tuti tipp. Mielőtt spekulálni kezdtek, fektessetek valami olyanba ami szilárd alapokkal rendelkezik.

Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb kripto befektető alig várja hogy altcoinokat vehessen, mert úgy érzik lemaradtak a bitcoinról. Ti mit gondoltok Charlie tanácsáról?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel