Heti Airdrop ajánló

spot_img

Ahogy azt már megszokhattuk, a Kripto Akadémia minden héten Airdrop ajánlóval várja látogatóit. De mi is az az Airdrop?

Egy Airdrop során egy induló kriptopénz projekt ingyen ad coinokat vagy tokeneket az érdeklődőknek, a cél az, hogy legyenek első felhasznlók, első HODLER-ek, olyanok, akik már ismerik az adott munkát. Az “ingyen” pontosításra szorul, általában fel kell iratkoznunk a különböző közösségi média felületeikre, a websitejukra is regisztrálnunk kell.

Lássuk a heti ajánlatunkat:

VIDDO

Napi másfél milliárd órányi videót néz a világ az interneten, hatalmas szám, óriási üzlet. Igen ám, de ahogy sok területen, úgy az online videómegosztók piacán is lehet(ne) finomítani az üzleti modellen. Méghozzá azért, hogy igazságosabb, kiszámíthatóbb legyen minden érintett fél számára a közös munka.

A blokklánc kerül a Video On Demand (VOD) szolgáltaába, minden egyes megtekintés után bevétel jár az alkotóknak. Ráadásul a felhasználók is bevételt érhetnek el, nem csak az alkotók. Egyrészt hirdetések megtekintése után kaphatunk a tokenből, másrészt “kurátorrá” válhatunk, közzétehetünk számunkra kedves munkákat más felületeken, ezzel részt veszünk a marketing munkában, ezért is tokeneket kaphatunk. Sőt, még azokat is igyekszik motiválni a rendszer, akik valamilyen websiteba helyezik el beágyazáson keresztül a VIDDO platformján található videókat.

Fel kell iratkoznunk a Telegram csatornájukra, természetesen meg kell adnunk az Ethereum tárcánk címét, a Twitteren is követnünk kell őket. 5 tokent kapunk az előbbiekért, további kettőt minden egyes referal, vagyis meghívás után.

GastroAdvisor

Nem túl nehéz kitalálni, hogy melyik területet, pontosabban ipart célozza meg ez a projekt. Már csak azért sem, mert a GastroAdvisor “leánykori nevében” a FORK szó is szerepel, némi humorral megfűszerezve, a munkát. Bizony egy étterem ajánló rendszerről van szó, mely a blokklánc segítségével akarja hatékonyabbá, átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni az értékelést a mindannyiunk által kedvelt étterem és vendéglátás piacon.

Az Ethereum platformon alapszik, a token nevében is visszaköszön a poén, ugyanis amit kaphatunk értékelésekért az nem más, mint a:

FORK 

token. Fel kell iratkoznunk a Telegram csatornájukra, követnünk kell őket a Twitterem, itt is meg kell adnunk az Ethereum címünket. Az applikációjukkal történik a közelünkben lévő éttermek felfedezése, ha tetszett egy hely, akkor az értékeléshez is az applikációt kell ahsználnunk. Kedvezményeket is kaphatunk az építeni kívánt ökoszisztémában, a lényeg a FORK tokenek gyűjtögetése.

Ez a heti Aidrop kínálatunk, jövő héten ismét jelentkezünk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img