Borsos áron mérik az ethereumot a MyEtherWalletnél

Megosztom

Új szolgáltatással jelentkezik a MyEtherWallet, a legnépszerűbb Ethereum alapú kriptopénz tárca. Partnerükön a Simplexen keresztül ezentúl akár már bankkártyával is lehetőségünk nyílik az ethereum vásárlásra. A vásárlás feldolgozása után a vásárolt mennyiséget saját MEW számlánkon írják jóvá, ami látszólag egy remek fiat belépő lehetne a kripto világba, a műveletnek ugyanakkor van egy szépséghibája, a szolgáltatásért levont jutalék mértéke.

Bár a MEW honlapján olvasható tájékoztatóban 1% levonás szerepel a tranzakció feldolgozásáért, a valóságban ez közel 3%-ot jelent.

A Simplex ezen felül további 6% kezelési költséget számol fel, így a gyanútlan vásárlóknak az aktuális piaci árnál közel 9%-al kell többet fizetniük az ethereumért. Talán mondanunk sem kell, hogy senkinek nem ajánljuk ennek a szolgáltatásnak az igénybevételét.

A képen Taylor Monahan-t, a MyEtherWallet alapítóját és fejlesztőjét láthatjátok, aki a másik alapítóval együtt nemrégiben otthagyta a MEW-et, hogy új projectjükre, a korábbira rendkívül hasonlító Mycrypto walletre fókuszálhassanak.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel