Perel a Playboy, nem készült el a tárcája

spot_img

A Playboy tulajdonos Playboy Enterprises a napokban perelte be a kanadai illetőségű Global Blockchain Technologies nevű vállalatot szerződésszegésért.

A Playboy azt állítja, hogy a BLOC nem teljesítette a szerződés ráeső részét, azzal, hogy nem készítette el a megrendelt tárcát.

Májusban nagy hírverés övezte a komoly hagyományokkal rendelkező férfimagazin belépését a kriptotérbe. Akkor lépett partnerségre a Playboy a BLOC-kal. Együttműködésük célja az volt, hogy a VICE Industry Tokent – ami egy kifejezetten felnőtteknek szóló tartalommegosztásra szánt token, integrálják a Playboy TV online videós felületére. Az elképzelés szerint a felhasználók videónézéssel VICE tokeneket tudtak volna generálni, amit további tartalmak vásárlására használhattak volna.

Ehhez a Playboy-nak szüksége lett volna egy tárcaszoftverre, amit a BLOC egyelőre nem tudott szállítani. A médium ezen kívül azzal is vádolja őket, hogy a megegyezés keretében felajánlott 4 millió amerikai dollárt sem fizették ki. Erről több információt nem bocsátottak a sajtó rendelkezésére, de úgy látszik 4 millió dollárt ért a vállalatnak az, hogy összeköthették nevüket a világhírű médiatermékkel.

A BLOC mindössze annyit árult el a Los Angeles Times-nak, hogy szó sincs csalásról, az ellentétek egyszerű üzleti vitából adódnak, amiknek nincs túl nagy jelentősége.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img