Tom Lee a hasára vágott: 1900$ lesz az Ethereum 2019 végére

spot_img

A piaci elemzéssel és stratégiai befektetésekkel foglalkozó Fundstrat Global Advisors vezetőjét elrugaszkodott árfolyamjóslatai ellenére gyakran idézzük a Kripto Akadémia hasábjain.

Ennek több oka is van. A koma átmenetet képez a kriptó és hagyományos piacok között, és rendszeresen jelenik meg a kriptopénzekkel kapcsolatban csak a szenzációra ugró mainstream gazdasági médiában, főleg a Bloomberg és a CNBC (Fast Money) műsoraiban. A legtöbb esetben ezekbe a műsorokba spekulálni hívják, egy-egy hangzatos árfolyamjóslatot adni, és elmondani, hogy most már aztán az adopció tényleg az egekbe szökik. A kriptopénzeket még csak a “lufi” felől ismerő kisbefeketetők az ilyen megjelenések által kezdenek el újra felfigyelni a piacra.

A másik ok pedig, hogy mi is, és Ti is, kedves Olvasók, szeretitek a jó öreg spekulációt, mert jól esik belegondolni, hogy esetleg igaz lesz. Mindig elmondjuk, de fontos leírni újra és újra: Sem Tom Lee, sem a Kripto Akadémia, de még egy “Tron”-t áruló átverő weboldal sem tudja, hogy akár csak holnap mi lesz egy kriptopénz árfolyama. 2019 végére jóslatokat adni ezen a piacon annyira jó, hogy Tom Lee valamivel bemehessen a stúdióba a saját vállalkozását képviselni, és potenciálisan ügyfelet szerezni.

Tom Lee: az Y-generáció lesz az adopció motorja

Lehet 2019 végére 1900$ dollár egyetlen Ethereum ára, ahogy most ő állítja? Természetesen lehet. Mint ahogy lehet 190 vagy 19 is. A piac jelenlegi fejleményei alapján a 19 valószínűtlennek tűnik, az 1900-ig pedig rengeteg fejlődésre, felhasználóra, és persze tartós vásárlói piacra van szükség. Másik jóslata szerint egyébként 2018 végére 25.000$ lesz egyetlen BTC ára.

ETHBTC árfolyam alakulása a Binance tőzsde heti grafikonjain. Forrás: TradingView

Lee szerint az árfolyam jelentősen túladott más altokhoz képest, ez pedig előbb-utóbb árrobbanást fog eredményezni. Tény, hogy az ETH BTC-hez viszonyított árfolyama az utóbbi egy év legalacsonyabb értéke közelében jár, ami jó beszállót jelenthet, ha BTC arányosan gondolkodunk. Az ETH vásárlást közvetlenül a Coinbase, más kriptopénzekből váltva pedig a Binance szolgáltatásával érdemes megejteni.

Nem árfolyamjóslatok alapján, hanem stratégia szerint érdemes vásárolni. Vásárlás előtt érdemes nem csak az árfolyamok lehetőségeivel, de a technológiai alapokkal és a kriptopénzek víziójával is tisztában lennünk. Ehhez az ingyenes Kriptosuli elvégzését ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img