Kriptopénz elfogadóhely kerestetik!

spot_img

A Coinmap.org tanúsága szerint az első kriptopénz elfogadóhelyek Magyarországon 2013. augusztusában jelentek meg, Tatabányán és Budapesten. A Komárom-Esztergom megyei városban egy Airbnb-ről van szó, az akkor fellelhető maroknyi elfogadóhely fennmaradó része mind Budapesten található, ékszerüzletek, számítástechnikai boltok illetve az Árva Csivavák Egyesülete is szerepel közöttük.

Magyarország fizikai kriptopénz elfogadóhelyei 2018.

Mára óriási ugrás nem történt a valamilyen kriptopénzt elfogadó üzletek számában, alig néhány tucatnyit fedezhetünk fel a térképen. Mégis jó látni, hogy a világ bő 13 000 fizikai elfogadóhelye között szerepelnek kaposvári, szentesi és pásztói vállalkozások is. Mi azonban nem elégszünk meg a Coinmap információival, ezért ismét olvasóinkhoz fordulunk.

Kifejezetten fizikai üzleteket, boltokat keresünk, az online elfogadóhelyektől most eltekintünk. Először két rövid kérdést teszünk fel, majd arra kérünk mindenkit, aki találkozott már olyan bolttal itthon, amiben tudott (volna) valamilyen kriptopénzzel fizetni, egy kommentben mondja el nekünk és a közösség minden tagjának, hogy pontosan hol, milyen boltot látott.

Találkoztál már kriptopénzt elfogadó bolttal itthon?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Tervezed kriptopénz elfogadás bevezetését az üzletedben?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Azokat a bolttulajdonosokat, akik már elfogadnak kriptopénzt arra kérjük, hogy jelentkezzenek az info kukac kriptoakademia pont com címen, a történeteiteket összefoglaljuk egy cikkben. Írjátok meg nekünk, hogy miért döntöttetek úgy, hogy bevezetitek az elfogadást, mennyi vásárlás történik kriptopénzekkel, bármilyen egyéb információ, amit fontosnak éreztek.

Köszönjük mindenkinek a válaszadást!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img