Mégsem lehet Musk-féle lángszórót kapni Bitcoinért

spot_img

Több kriptós weboldal is lehozta a hírt, miszerint az Elon Musk féle Nem egy Lángszóró névre keresztelt „lángszóró” bitcoinért és altcoinokért is kapható. A hír teljességgel hamis, mégpedig a következők miatt:

  • Elon Musk a múltkori Joe Rogan Podcast-ben bejelentette, hogy leállítja azok forgalmazását
  • A gyártó The Boring Company hivatalos honlapján még mindig elérhetetlen a Nem egy Lángszóró
  • Megtévesztésig hasonlít a bitcoint és ethereumot elfogadó honlap a The Boring Company hivatalos honlapjára, csak az előbbit pár nappal ezelőtt jegyezték be. Az a bárki számára elérhető és egyszerűen beállítható Shopify nevű, jellemzően kisebb webshopok alkalmazta e-kommersz platformot használja.

A The Boring Company-t Elon Musk hozta létre, hogy a megálmodott Hyperloop számára – ami egy szupergyors földalatti tömegközlekedési rendszer lenne, az alagutakat kifúrják. Jelenleg az Egyesült Államokban négy helyen kísérletezik a vállalat földalatti fúrással.

A cég által legyártott Not a Flamethrower nevű nemlángszóróból már 20.000 darabot értékesítettek, 600 ill. 500 dollárért. Maga a termék nem több, mint egy gyújtószerkezettel, szép műanyag tokkal és markolattal megáldott házi perzselő. Ezt maga Elon Musk is elismeri, aki biztos ami biztos Nem egy Lángszórónak nevezte el a készüléket, feltüntette az oldalán is, hogy rendesen túlárazott és amúgy is egy hülye ötlet, nem is tudja miért hozta létre. Mindez arra jó volt, hogy hozzáadjon a dolog abszurd vonzerejéhez egy-két lapáttal, amíg a múltkor egy időre berekesztette a forgalmazást.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img