Blockchain Budapest Nick Szabo-val, 20% kedvezmény tőlünk!

spot_img

Alig néhány nap múlva Budapestre látogat a globális kriptopénz közösség egyik prominens alakja, a magyar származású Nick Szabo. Az okosszerződések atyjaként is ismert Szabo-ról sokan, sokáig feltételezték, hogy ő maga a rejtélyes Satoshi Nakamoto, ezt azonban következetes tagadja az informatikai és jogi háttérrel rendelkező kutató.

Akár ő maga Satoshi, akár nem, az egészen biztos, hogy komoly jelentőségű munka áll mögötte, már az 1990-es évek első felében írt a kriptográfia és általában az elektronikus pénzek jelentőségéről, sőt, még a blokklánc megjelenését is előrevetítette a Bit Gold névre keresztelt kriptopénz terve, mely sosem valósult meg.

A második alkalommal megrendezésre kerülő Blockchain Budapest konferencia látja vendégül Szabo-t és számos további hazai és külföldi előadót, kiállítót. Az esemény helyszíne is beszédes egy kriptopénz rendezvényhez, nem más, mint a budapesti Bálna.

Az előadók között szerepel az iWiW egyik alapítója is, Petrovics Péter egy saját kriptopénz fejlesztésén dolgozik. Számos további külföldi előadó mellett a hazai szakma is képviselteti magát, jelen lesz az Inlock, a Corvinus Fintech Center vezetője és sokan mások, összesen 40 kiállító vár!

A Kripto Akadémia médiapartnerként támogatja az eseményt, 20% kedvezménnyel vásárolhatsz jegyet velünk! Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Blockchain Budapest oldalára, majd a vásárláskor beírnod a kriptoakademia kuponkódot a megfelelő mezőbe, így juthatsz hozzá a kedvezményhez. Reméljük, hogy találkozhatunk minél több olvasónkkal jövő héten, csütörtökön és pénteken!

Blockchain Budapest 2018. November 8.-9. Bálna.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img