Most olcsóbb a Ledger hardvertárca

spot_img

A kriptopénzeivel felelősen bánó befektető hardvertárcán tartja a tőkéjének legalább egy részét. Erre mi is elég gyakran igyekszünk felhívni a figyelmet itt a Kripto Akadémia hasábjain. Meg arról is, ha ezt a szokásosnál olcsóbban teheted meg.

A Ledger, a piacvezető hardvertárca gyártó újabb akcióval rukkolt elő. Most nagyobb mennyiségben érdemes Ledger tárcát vásárolni, ugyanis két darab vásárlása esetén 20% kedvezményt kaphatsz, három darab vásárlása esetében pedig 30%-al kevesebbe kerül.

Két darab vásárlása így 51.000 forintba kerül, három darab vásárlása pedig 67.000 forintba. Két darab vásárlásával így majdnem 13.000 forintot spórolsz, három darab vásárlásakor pedig közel 30.000 megy le a rendes árából. Magyarországra a szállítás is teljesen ingyenes és gyors. Keresd meg a kriptós haverjaidat vagy a családot és dobjatok össze két vagy három darabra.

Vásárlásért erre tessék.

A Ledger kínálatából az akció csak a Ledger Nano S-re vonatkozik, ez a hardver tárca azonban minden igényt kielégít, a legnagyobb kriptopénzeket mind támogatja (BTC, ETH, ETC, LTC, ZEC, XRP, BAT, NEO, stb.) de csekkold a teljes listát a termék alatt.

Az egyetlen megkötés: az egyik megrendelt darab a fekete, vagyis a Matte Black verzió legyen, a többi pedig valamelyik színes tárca. Nem mintha a színe sokat számítana.

Balage kollága tervez indítani egy „hogyan használd a Ledger tárcádat” tutorial videót, ha van kérdésed, amit szeretnéd, hogy videós formában válaszoljunk meg, írd meg a blogja alá, örülni fog neki.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img