Három nap múlva zárul a Mikron érmekibocsátása

spot_img

December elsején indult az általunk is használt Mikron hűségrendszer nyilvános érmekibocsátása, vagyis ICO-ja. Az ICO során mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a 100 millió darab kibocsátott Mikronból egy szelethez jusson. Az ICO viszont három nap múlva véget ér, ezért ha vásárolni szeretnél, készítsd be Bitcoin tárcádat és regisztrálj még csütörtökig a hivatalos honlapon. Az utolsó etapban még 5% kedvezményt kapsz a mikronokra.

A jutalmazási rendszer fejlesztése is a tervek a szerint halad és január első felére a napi jutalom is elérhetővé válik mindazok számára, akik a nap nagy részében futtatják a Mikron tárcát. Ennek elindításához elég lesz mindössze 1000 mikront tartani a tárcádban. Részletek a staking-ről ebben a pdf-ben.

Ha már fejlesztés: a Mikron csapata továbbra is várja az olyan lelkes szoftverfejlesztőket, akik szívesen belenéznének a kódba vagy valamilyen módon hozzájárulnának a projekt sikeréhez. Ha magadra ismertél, nézd meg a Mikron GitHub oldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a csapattal a Discordon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img