Gemini: A forradalomnak szabályokra van szüksége

spot_img

Bejárták a Twittert a Gemini új reklámkampányáról szóló bejegyzések. Az amerikai kriptotőzsde teljes erőbedobással próbálja elérni (vélhetően) a hivatásos befektetőket. Ennek legjobb példája a mai New York Times teljes oldalas reklámja, amit egy “A forradalomnak is szüksége van szabályokra”, eléggé ellentmondásos szlogennek közöltek:

Persze nem csak egyetlen frontot nyitottak a Winklevoss tesók. Utcai plakátkampányokról is érkeztek fotók. Ebbe a plakátba már egy kicsit bele is javítottak a hárdkórabb kriptós arcok:

A Twitteren pedig láthatólag a többségnek nem tetszik, hogy a kriptokereskedés vadnyugati állapotát szeretné megszüntetni a Gemini. “Annyira kellenek a szabályok a forradalomnak, mint halnak a bicikli” – és ez még csak koránt sem volt ez a legdurvább véleménynyilvánítás.

https://twitter.com/The_34_Goon/status/1082560732225523712

A tőzsde mai blogbejegyzésébén pontosabban is leírta azt ami a New York Times oldalas reklámjában csak pontokba szedtek. A Winklevoss tesók szerint:

  • a szabályozókkal együtt kell dolgozni, hogy mindenki számára kedvező eredményeket kapjunk
  • nem hívei annak az elvnek, hogy “bocsánatot kérj és ne engedélyt”, ők a szabályok szerint szeretnének játszani.
  • sosem mennek bele félmegoldásokba, csak a legjobb gyakorlat mentén szeretnék üzemelteti a csalásoktól és hekkeléstől mentes tőzsdéjüket.
  • csak a hosszútávú megoldásokban hisznek, nem kötnek kompromisszumokat a gyors pénz miatt.
  • mindezekkel együtt segítik a kriptopénzek elterjedését és elviszik olyanokhoz, akiknek a leginkább szüksége van rájuk.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img