Csuklónkra teszi kriptotárcánkat a svájci óragyár

Megosztom

Az A. Favre & Fils luxus óra gyártó bejelentette, hogy egy mechanikus karórán dolgoznak, melybe elhelyeznek egy kriptopénz tárcát is. A tíz generációra, három évszázadra visszatekintő gyár közleménye szerint csúcskategóriás biztonsági megoldásokon dolgoznak, egyedi technológiával óvják vásárlóik kriptopénzeit.

Szép példája egy nagy múltú gyártó és egy fiatal technológia találkozásának, egyben jól jelzi: a kriptopénzek elterjedése nem torpan meg. 2019 második negyedévében érkezik az időmérő, előreláthatólag bőven 150 000 dollár felett lesz az ára, hiába a luxust és a biztonságot is meg kell fizetni.

Egy-egy példány pontos árát meghatározzák majd a felhasznált anyagok és a tudásszint, Laurent Favre, a cég első embere szerint valami “hasznosat” akarnak adni a kriptopénz közösségnek, nem csupán egy újabb luxusórát.

Az óra elkészítésében a Svájci Kriptopénz Tanácsadók bizottsága is részt vesz, sőt, a legendás francia játékgyártó, az Ubisoft szakértői is, hogy utóbbiakra pontosan mi szükség van, az nem derült ki.

Nem ez az első luxusóra gyártó aki a kriptopénzek felé nyit, a Hublot szintén bejelentette tavaly ősszel, hogy Big Bang Blockchain néven 210 darabot gyárt egy különleges órából, melyet bitcoinnal is meg lehet majd vásárolni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel