Két hét és KriptoSuli ÉLŐ! Miért érdemes eljönnöd?

spot_img

Magunk mögött hagytuk a 2018-as évet, amit a buborék kipukkanása, a medvék megjelenése és a folyamatos, lassú és unalmas árfolyamcsökkenés követett. Senki nem pillantgatott már rá naponta többször a telefonján az aktuális árfolyamra, mint a lelkesedés csúcsidőszakában tették. Bármerre néztünk az online vagy offline térben, a bányászok, a hodlerek és az ICO befektetők panaszkodásával találkoztunk.

Most viszont 2019 van. Új év, új kezdetek, új lehetőségek. Itt a Kripto Akadémián meg vagyunk róla győződve, hogy megújulás jön a piacon is: A kriptóban még mindig óriási pénz és óriási lehetőség van. Abban szeretnénk segíteni, hogy ezt a lehetőséget kiaknázd.

Eddig HODLer voltál és rosszul zártad az évet? A medve trend általában sokkal volatilisebb, mint az emelkedő trend. Gyere el és kóstolj bele a kereskedésbe, tanuld meg, hogyan lehet a maximumot kihozni a jelenlegi piacból.

Eddig is érdekelt a kereskedés, elkezdted nézegetni a különböző YouTube videókat, tutoriálokat, de a bőség zavarában valami szervezettebbre, érthetőbbre és megfoghatóbbra vágysz? Gyere el és egy tapasztalt bróker, Pataki Gábor bevezet a kereskedésbe, megmutatja, hogyan indulj neki, hogyan alakíts ki neked megfelelő stratégiákat.

Most kezdesz ismerkedni a témával, de nem tudod melyik végénél fogd meg a dolgot, hogyan vágj bele és hogyan csinálj pénzt a kriptóból? A kriptós piacon sok az átverés: hagyd az MLM gurukat és hagyd azokat, akik csak pénzt akarnak legombolni rólad. A Kripto Akadémia lassan egy éve töretlenül szolgálja ezt a közösséget, kollégánk Györfi András bevezető előadása segít neked lerakni az alapokat és betömködni azokat a bizonyos lyukakat a tudásodban.

Túl sokat kockáztattál eddig, több kriptopénzen is buktál? Segítünk rendbe szedni és elindítani téged a tőkéd és a kockázataid megfelelő kezelésének útján!

Február 2, szombat, Budapest belváros, 10 és 2 óra között. További részletekért és jelentkezésért ide kattints.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img