Idén is ingyen vár a Coinfest UK 2019

spot_img

Idén is megrendezésre kerül a Coinfest, egy 2013 óta minden évben megtartott, ingyenes kriptopénz konferencia. Első alkalommal Vancouver adott otthont az eseménynek, a következő évek során bejárta Kanadát, majd a határain túllépve nemzetközi találkozóvá vált.

Idén Machaster várja a kriptopénzek szerelmeseit, ez már a negyedik alkalom, hogy Angliában találkozik a szakma színe-java. 17 országból érkezik több mint 800 résztvevő, köztük 40 előadó. Az előadások mellett szintén ingyenes workshopok is várják az érdeklődőket, Bitcion alapok, bitcoin bányászat, ERC20 tokenek bányászata, okosszerződések, elosztott adatbázisok és egyéb témákban.

A workshopokra még nem lehet jelentkezni, a szervezők ígérete szerint “hamarosan” megnyílik a regisztráció.

A komoly hangvételű előadások és workshopok mellett a könnyed kikapcsolódás lehetősége is adott, például a “Cash-grab”, az USA-ban is jól ismert játék, mely során egy aprócska szobában ventillátorok kavarják fel az elhelyezett bankjegyeket, az nyer, aki a legtöbbet meg tudja ragadni a levegőben.

Emellett egy széf kombinációját tippelhetik meg a résztvevők, aki kitalálja, számos kripto tematikájú ajándéktárggyal gazdagodik. Az esemény ingyenes, de a belépésnél osztogatott “jegy” is a játék része, mindegyik sorsjegyként funkcionál, szintén nyeremény várja a szerencséseket.

2019 Április 4, 5, 6 – Manchester, a bemutatkozó oldal és a jelentkezési lehetőség itt. Az esemény különlegesség, hogy kripto művészeti kiállítás is helyet kap, festmények és egyéb kortárs műalkotások lesznek láthatóak, melyeket a bitcoin inspirált.

A tavalyi kiállítás képeit itt láthatjuk. További érdekesség, hogy “kripto zenészek” is fellépnek, olyan művészek, akiknek szoros kötődése van a kriptopénzekhez, ilyen például CryptoRaptor is, koncenrtje a 2018-as Coinfest alkalmából itt látható. Az előadók és kiállítók pontos listáját még nem tették közzé, amint új információkhoz jutunk, beszámolunk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img