Coinbase Earn: így jelezheted, ha részt vennél a programban

spot_img

Az elmúlt hónapokban mi is beszámoltunk a Coinbase Earn programjáról, ahol pár dollárnyi extra kriptopénzre tehetünk szert, néhány videó megtekintéséért és az azokon alapuló kérdések megválaszolásáért. Bár a lehetőséget eddig mindig csak a felhasználók egy részének kínálták fel, ha eddig nem válogattak volna be minket a programba, részvételi szándékunkat most már külön is jelezhetjük. Ehhez nem kell mást tennünk, mint belépnünk a Coinbase fiókunkba, majd egy másik böngészőablakban megnyitni a coinbase.com/earn aloldalt.

Ha idáig eljutottunk, klikkeljünk a kriptopénzek neve alatti Start Course feliratra, amivel megnyithatjuk az oktató anyagokat, de ezeket egyelőre még ne végezzük el, ehelyett válasszuk az oldal alján felbukkanó, Join Waitlist opciót, amivel feliratkohatunk a várólistára.

Bár önmagában ez sem jelent garanciát a részvételre, az airdrop vadászok számára egy bejelentkezést és néhány klikkelést azért megérhet a dolog. Ha elfogadják kérelmünket, azt emailben fogják jelezni nekünk. @Laci-nak köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket a lehetőségre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img