B-Night – a Blockchain éjszakája beszámoló

spot_img

Március másodikán első alkalommal került megrendezésre a B-Night, vagyis a “Blockchain éjszakája” névre keresztelt esemény. A kriptopénzek- és a blokklánc technológia prominens hazai szakértői, a területen dolgozó vállalkozók találkoztak, hogy közelebbről is megismerhessék egymást, közösen megpróbálják megfejteni a piac jövőjét.

Az Orfeum bár adott otthont az estélynek, remek hangulat, élő jazz zene és kiváló ételek segítették a közös gondolkodást, a sör, bor és tequila pedig mindent megtett azért, hogy oldott legyen a hangulat, és persze azért is, hogy másnapra ne maradjon meg túl sok a beszélgetéseinkből.

Borítókép: Olti Gergely, a SmartDeposit alapítója, Debreczeni Barnabás, a Shinrai vezetője, Szilágyi Imre, a Blockchain Budapest és a B-Night szervezője.

Képviseltette magát az egyik hazai kriptopénz váltó- és ATM üzemeltető, különböző területeken dolgozó vállalkozók, akik a saját piacukon igyekeznek meghonosítani a blokklánc használatát, okosszerződés fejlesztők, és természetesen a Kripto Akadémia is jelen volt.

Az ismert Monero kutató, Silur (b) és barátai

Debreczeni Barnabás, Dr. Debreczeni-Raskó Gabriella, Györfi András

Az este egyik fontos tanulsága, hogy fotózás előtt ellenőriznünk kell, van-e tükör a kamera a látóterében.

Kiderült, hogy a jazz tökéletesen illeszkedik a kirptopénzek szellemiségéhez, lehet, hogy a szabadságkeresés van a háttérben!

Reméljük 2020-ban is lesz B-Night, addig is minden jót, sok sikert kívánunk a piac minden hazai szereplőjének, azoknak, akik megjelentek, azoknak akik nem tudtak eljönni egyaránt!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img